Головна Новини Світ Росія Путін вимагає створити російську ігрову приставку: росіяни висміяли його ідею (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін вимагає створити російську ігрову приставку: росіяни висміяли його ідею (ФОТО)

На реалізацію своєї ідеї Путін дав термін до середини червня

27 березня 2024, 15:57
Поділіться публікацією:

Очільник Кремля доручив почати  в РФ виробництво ігрових приставок та консолей. Росіяни у мережі відреагували на це хвилею мемів та жартів з цього приводу. Зокрема Путін дав завдання уряду розглянути питання створення стаціонарних та портативних ігрових приставок,  пишуть росЗМІ.

Путін вимагає створити російську ігрову приставку: росіяни висміяли його ідею (ФОТО)

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Також він заявив, що треба створити операційну та хмарну системи доставки ігор та програм користувачам. На виконання цих завдань Путін дав уряду РФ термін до 15 червня 2024 року. А відповідальним за виконання цих завдань він призначив прем’єр-міністра Росії Михайла Мішустіна.

Натомість росіяни також відреагували на цю новину жартами з сарказмом. Вони пригадали радянську електронну гру "Ну, постривай", яка буде змінена з урахуванням перебоїв з яйцями в Росії. Є інші варіанти, якими можуть бути російські приставки. Іронізують і з того, як у Росії змушуватимуть програмістів створювати їх.

Путін вимагає створити російську ігрову приставку: росіяни висміяли його ідею (ФОТО) - фото 2

Путін вимагає створити російську ігрову приставку: росіяни висміяли його ідею (ФОТО) - фото 3

 Також користувачі соцмережі припускають, якими можуть ігрові приставки в РФ. Перераховують навіть варіанти ігор: "Вовк ловить яйця", "Танковий біатлон 8-біт", "Русичі проти ящерів".

Путін вимагає створити російську ігрову приставку: росіяни висміяли його ідею (ФОТО) - фото 4

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що школярі в Росії вивчатимуть пісні російських пропагандистів. В країні-терористці  РФ,  під час годин "патріотичного" виховання, в навчальних закладах  запропонували вчити пропагандистські пісні співаків, які підтримують Путіна. Як інформує  провладний російський телеграм-канал "Не Малахов", депутати російської  Держдуми  пропонують на шкільних уроках музики вчити пісні групи "Любэ", Олега Газманова і молодого, але  патріотичного російського виконавця  SHAMAN. Тут також жартують, що  для  того, щоб виконувати подібний  репертуар, в російських школах  потрібно буде носити "спецодяг".
  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини