Головна Новини Світ Росія Школяри в Росії вивчатимуть пісні російських пропагандистів
commentss НОВИНИ Всі новини

Школяри в Росії вивчатимуть пісні російських пропагандистів

Тепер замість "Калинки", російські школярі будуть горланити "Прорвемся, опера!".

20 березня 2024, 23:30
Поділіться публікацією:

В країні-терористці  РФ,  під час годин "патріотичного" виховання, в навчальних закладах  запропонували вчити пропагандистські пісні співаків, які підтримують Путіна.

Школяри в Росії вивчатимуть пісні російських пропагандистів

Співак SHAMAN (фото з відкритих джерел)

Як інформує  провладний російський телеграм-канал "Не Малахов", депутати російської  Держдуми  пропонують на шкільних уроках музики вчити пісні групи "Любэ", Олега Газманова і молодого, але  патріотичного російського виконавця  SHAMAN.

"Народні обранці вважають, що патріотичні пісні прищеплять дітям почуття любові до Батьківщини і гордості за країну. У Мінпросвіти вже заявили, що готові змінити програму з предмета "Музика", — інформують на телеграм-каналі.

Тут також жартують, що  для  того, щоб виконувати подібний  репертуар, в російських школах  потрібно буде носити "спецодяг".

"А тепер доведеться купувати шкіряні лосини з мікрофоном, білу перуку і шашку. Все це зі змінкою в пакеті тягати. Та ще, мабуть, і сальто розучувати. Для передачі сценічного лука", — стверджують на комічності ситуації пропагандистські ЗМІ.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що донька Путіна відправила співака-патріота у колонію. Відомий в Росії виконавець  SHAMAN (Ярослав Дронов), що  часто  бере участь в  пропагандистських концертах,  ціль  яких -  підтримка війни в Україні,  побував з виступом  в  жіночій виправно-трудовій колонії. 

Як  інформує  пропагандистський телеграм-канал "Кремлівська табакерка", співак-фаворит  терориста Путіна поїхав туди, виконуючи  вказівку дочки  президента  Катерини Тихонової.
 Повідомляють, що ця російська знаменитість   не виявляла особливого захвату від ідеї  святкувати 8 березня в жіночій колонії, але, як  подейкують інформатори пропагандистів, особливого вибору  він  не мав.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини