Головна Новини Світ Росія Путін випустив на волю людожера з Сахаліну після війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін випустив на волю людожера з Сахаліну після війни в Україні

Російський людожер Денис Горін отримав помилування від Путіна після того, як брав участь у бойових діях на війні в Україні.

23 листопада 2023, 15:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Після початку повномасштабного вторгнення в Україну, Росія регулярно набирала у свої загони в’язнів, які через деякий час могли отримати свободу. Так сталось і з людожером та вбивцею чотирьох людей Денисом Горіним. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посилання на видання "Сибирь.Реалии".

Путін випустив на волю людожера з Сахаліну після війни в Україні

Путін помилував російського людожера Дениса Горіна. Фото з відкритих джерел

Новина про помилування від Путіна, яке отримав російський людожер та вбивця поширилась в російських телеграм-каналах, а видання "Сибирь.Реалии" підтвердило цю інформацію через сусіда Горіна, на ім'я Дмитро.

"Зараз він у Южно-Сахалінську, у шпиталі, середньої тяжкості поранення. Вважай, на волі, помилуваний. Але, гадаю, ненадовго він на волі. Рідні його жертв усе пам'ятають", — розповів сусід Дмитро про російського людожера.

Згідно з версією слідства Денис Горін у 2010 році вбив людину. Росіянин зрізав м’ясо з трупа чоловіка та зберігав його у холодильнику, періодично виживаючи. Крім вбивства у 2010 році Горін також вбивав людей ще кілька разів. Наразі відомо про щонайменше чотири випадки.

Суд виніс вирок росіянину 22 роки в’язниці. Однак після початку війни Денис Горін потрапив на фронт в Україну, отримав поранення і тепер опинився на волі. У листопаді Володимир Путін випустив на волю щонайменше 17 росіян, які раніше були засуджені за вбивство.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Путін помилував ґвалтівника та вбивцю, а також сатаніста.

Також "Коментарі" писали про кума Володимира Путіна, який несподівано розкритикував Кремль за проведення "масових заходів" назвавши їх схожими на нацистські.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини