Головна Новини Світ Росія Схожі на нацистські: Кум Путіна несподівано розкритикував Кремль за проведення "масових заходів"
commentss НОВИНИ Всі новини

Схожі на нацистські: Кум Путіна несподівано розкритикував Кремль за проведення "масових заходів"

Кум Путіна різко висловився про російську пропаганду, яка проводить "масові заходи" та платить гроші глядачам.

23 листопада 2023, 11:10 comments1566
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Власник "Русской медиагруппы" Володимир Кисельов різко критикує "масові заходи", які проводить Кремль. За його словами на це йдуть великі ресурси, а деякі гасла схожі на нацистські. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв'ю російського бізнесмена.

Схожі на нацистські: Кум Путіна несподівано розкритикував Кремль за проведення "масових заходів"

Кум Путіна Володимир Кисельов. Фото з відкритих джерел

Володимир Кисельов прикладом провальних заходів за участю російських артистів назвав концерт на Красній площі 29 вересня. Подія була присвячена до річниці проведення виборів та окупації українських територій. Особливе обурення у Кисельова викликало гасло, яке висіло на головній сцені "Одна країна, одна сім'я, одна Росія". 

"Взагалі хтось думав, що це пряме гасло фашистської Німеччини: "Один фюрер, один народ, одна країна"? Хтось про це думав? А ці люди називають себе професіоналами!", — сказав Кисельов.

Кум Путіна вважає винними у цьому ідеологічні групи з Мінкульту та так званих "веж Кремля", "Старої площі", які витрачають на російську пропаганду "шалені гроші". Крім того, Кисельов критикує організаторів, які запрошують на концерти маловідомих зірок та платять глядачам грошима. 

"Нічого іншого не знаходять, як за гроші зганяти цих бідолах з усіх районів Москви та Підмосков'я", — сказав російський бізнесмен визнавши, що Кремль платить кошти людям на концертах.

Нагадаємо, що Путін є хрещеним батьком дитини Володимира Кисельова. Бізнесмен відзначився свого часу обіцянками видавати премії за знищені в Україні танки Leopard.  

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що МВС РФ оприлюднили рішення щодо російської пропагандистки Маргарити Симоньян. Росіяни подали на неї заяву щодо її екстремістських висловів.

Також "Коментарі" писали про Путіна, який заявив, що не вірив у війну проти України до 2014 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини