Головна Новини Світ Росія Путін висловився про український контрнаступ
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін висловився про український контрнаступ

Російський диктатор вважає, що контрнаступ ЗСУ вже себе вичерпав

21 липня 2023, 15:35 comments1445
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", президент Росії Володимир Путін сьогодні провів нараду з постійними членами Ради безпеки РФ. Російський диктатор похвалив окупантів за те, що так звана "СВО" виконує поставлену мету, а також прокоментував, як відбувається український контрнаступ.

Путін висловився про український контрнаступ

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Володимир Путін не був оригінальним, він, як і раніше, повторив тези про те, що очікуваних результатів контрнаступу ЗСУ нібито немає. При цьому диктатор запевнив росіян, що західні куратори розчаровані цим. Також російський диктатор заявив, що нібито в ході контрнаступу ЗСУ вже українські підрозділи зазнали "величезних втрат – десятки тисяч осіб".

За словами Путіна, мобілізаційний ресурс в Україні виснажується і ЗСУ дедалі складніше знаходити людей для відправлення на фронт.

"У людей в Україні дедалі частіше виникає питання, заради чиїх корисливих інтересів гинуть їхні рідні та близькі. Поступово, хоч і повільно, але приходить протверезіння", – заявив господар Кремля.

Диктатор також визнав, що західне озброєння, яке союзники постачають Україні, завдає певних проблем російській армії та затягує війну.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Путін уже прагне обороняти Білорусь, каже, що сусідній країні загрожує агресія з боку Польщі та інших країн Заходу, включно з Україною.

Також видання "Коментарі" повідомляло – заколот Євгена Пригожина так налякав Володимира Путіна, що тепер Кремль почав приховувати маршрути поїздок російського президента країною. На щоденному брифінгу в четвер прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков анонсував поїздку Путіна в один із регіонів країни, але відмовився уточнити, куди саме їде глава держави.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини