Головна Новини Світ Росія Путін виступив на параді у Москві: що сказав російський диктатор
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін виступив на параді у Москві: що сказав російський диктатор

Володимир Путін заявив, що російських окупантів, які ведуть війну в Україні слід порівнювати з героями Другої світової війни.

9 травня 2024, 11:25 comments4314
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін виступив на параді в Москві з нагоди 9 травня. Під час свого виступу Путін звинуватив Захід у "спотворенні правди", а також назвав російських окупантів в Україні "героями". 

Путін виступив на параді у Москві: що сказав російський диктатор

Російський диктатор Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

У Росії почали відбуватись заходи з нагоди "дня перемоги". Перед проведенням параду російський диктатор Володимир Путін виступив з пропагандистською промовою, у якій критикував західних партнерів України.

"Захід робить спроби спотворити правду про Другу світову війну, оскільки вона заважає колоніальній політиці, намагається розпалювати в світі конфлікти, міжнаціональну ворожнечу, стримувати суверенні центри розвитку", — сказав Путін.

Очільник РФ заявив, що російські сили перебувають у готовності та нібито будуть робити "все, щоб не допустити глобального зіткнення".

Також диктатор назвав російських окупантів "героями", яких потрібно порівнювати з радянськими військовими, що воювали у Другій світовій війні.

"Всі учасники СВО — наші герої, з ними — вся Росія, доля країни, майбутнє залежить від кожного, треба дорівнювати поколінням переможців у Великої вітчизняної війни", — сказав Путін та завершив промову словами "За Росію! За Перемогу! Ура!".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у 2024 році до російського диктатора в Москву приїхало щонайменше вісім президентів. Що стало значно меншою кількістю лідерів, які приїжджали на російський парад на 9 травня до початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Також "Коментарі" писали про те, що не так з заявами Володимира Путіна про мир, які він озвучив під час так званої інавгурації на пост президента Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини