Головна Новини Світ Росія Путін виступив перед Радбезом Росії та видав нові накази своїм "гауляйтерам" в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін виступив перед Радбезом Росії та видав нові накази своїм "гауляйтерам" в Україні

Путін закликав силовиків до ще жорсткішого переслідування українських громадян на окупованих територіях

5 квітня 2023, 20:17 comments3768
Поділіться публікацією:

"Українські націоналісти" на окупованих територіях України серйозно турбують російського президента Путіна, який намагається перекласти свої злочини на нашу країну. Очільник Кремля під час засідання Радбезу Росії, де були присутні  "гауляйтери" з Запорізької, Донецької, Луганської та Херсонської областей, заявив, що  "націоналісти" "продовжують накривати міста і селища артилерійськими і мінометним обстрілами". Про це повідомляють російські ЗМІ.

Путін виступив перед Радбезом Росії  та видав нові накази своїм "гауляйтерам" в Україні

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Також Путін назвав ліквідацію колаборантів на окупованих територіях України "терактами проти представників міської влади, правоохоронних органів, журналістів і громадських діячів". А ще він заявив, що нібито такі "теракти" відбуваються також на території Росії, звинувативши у їхній підготовці "потенціал третіх країн". 

Відтак, російський президент доручив силовикам ще жорсткіше переслідувати українських громадян на окупованих територіях нібито, закликаючи "... захистити людей і їхню безпеку, власність від злочинності, свавілля і насильства".

А свої злочини він виправдав тим, що на окупованих територіях нібито "доводиться з нуля вибудовувати всю систему забезпечення громадської безпеки і законності". 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що на зустрічі з іноземними послами Путін цинічно заявив, хто винний у війні в Україні. 5 квітня російський президент Володимир Путін виступив на церемонії вручення вірчих грамот іноземними послами та знову вкотре зробив цинічну заяву про війну в Україні. Путін заявив, що Росія відкрита для діалогу з усіма країнами та не збирається ізолюватися. Окрім цього він фактично звинуватив Америку у війні, яку сам й розпочав, бо нібито  "використання США таких інструментів, як підтримка кольорових революцій призвело до української кризи". Так очільник Кремля назвав жорстку війну, що він веде проти українського народу.

 
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/199043
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини