Головна Новини Світ Росія Путін визнав втечу окупантів з поля бою та заявив про розстріли в ЗСУ (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін визнав втечу окупантів з поля бою та заявив про розстріли в ЗСУ (ВІДЕО)

Путін заявив про нібито масові розстріли у ЗСУ, прямо публічно, перед строєм і в кілька рук

7 грудня 2022, 18:22 comments2095
Поділіться публікацією:

Президент РФ розповів чергову брехню про ЗСУ. За його словами, в Україні нібито за залишення бойових позицій, розстрілюють перед строєм військових. Натомість у РФ нічого подібного нема. Але він таки визнав, що російські окупанти тікають з поля бою, проте, це не масові випадки. Про це Путін сказав під час зустрічі з членами Ради з розвитку громадянського суспільства та прав людини.

Путін визнав втечу окупантів з поля бою та заявив про розстріли в ЗСУ (ВІДЕО)

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Очільник Кремля публічно збрехав про розстріл українських військових за залишення бойових позицій.

 "З приводу залишення позицій — в Україні розстрілюють на місці, у нас не тільки нічого подібного немає, у нас навіть немає жодних таборів, зон і так далі, це все нісенітниця, це фейки, які не мають жодних підстав",- розповів чергову витівку Путін.

Але на фоні останніх повідомлень про втечу російських окупантів з фронту, йому таки довелося визнати це.

"Масового характеру залишення  бойових позицій у зоні спецоперації немає. Для цього треба працювати з людьми. Проблеми у нас з дезертирством немає. Так, такі проблеми існують",- сказав Путін, намагаючись виправдатися за повідомлення про втечу російських окупантів з поля бою.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що  Путін зробив нову цинічну заяву про терміни закінчення війни в Україні та порівняв себе з Петром І. Очільник Кремля Володимир Путін заявив, що розпочата Росією в Україні війна може затягнутися на тривалий термін. Окрім цього, він похвалився "результатами" своєї так званої "СВО", приписавши собі нові території та порівнявши себе з Петром І. Окрім цього, він вже традиційно заяви, що Росія нібито не починала війну в Україні, маскуючи повномасштабне вторгнення, як "порятунок" жителів Донбасу, "волевиявлення, яких придушували".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/187966
comments

Обговорення


Новини