Головна Новини Світ Росія Медведєв відреагував на розмови про введення миротворчих сил в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв відреагував на розмови про введення миротворчих сил в Україну

Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитрій Медведєв відповів пропагандистськими тезами про те, що чекає на миротворців в Україні.

31 березня 2023, 16:31 comments6000
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан повідомив, що лідери країн ЄС обговорюють можливість ввести миротворчі сили до України. На такіу можливість ЄС відреагував заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитрій Медведєв. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на соцмережі російського політика.

Медведєв відреагував на розмови про введення миротворчих сил в Україну

Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитро Медведєв. Фото з відкритих джерел

Віктор Орбан оголосив про те, що деякі європейські лідери вирішують чи варто відправити до України миротворчі сили, проте не назвав про які саме країни йдеться. Сам же прем’єр-міністр Угорщини виступає проти такого рішення. На його думку це може призвести до більшої ескалації і зрештою Третьої світової війни.

Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитрій Медведєв, який періодично коментує рішення США та країн ЄС відреагував і цього разу. Колишній президент Росії відповів у звичних для себе пропагандистських тонах.

"Країни Альянсу продовжують щосили напихати київський режим зброєю, танками та іншою військовою технікою. Шлють щодня своїх інструкторів з вбивства та кривавих найманців. Всіляко підтримують, звеличують і цілують взасос бандерівських виродків, вручають їм різні премії та медальки", — пише Дмитрій Медведєв.

Далі російський політик критикує НАТО, яке допомагає боротись Україні проти агресії з боку РФ.

"Натівці – не просто обірвані тварюки, що зіскочили з котушок від своєї жлобства та нахабства. Вони тримають всіх інших закінчених п... придурків. І, цинічно посміхаючись, пропонують свої "миротворчі" послуги", — висловлює пропагандистські думки Медведєв та додає, "такі "миротворці" – наші прямі вороги. Вони будуть законною метою для наших Збройних сил".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Кремлі відреагували на "мирний" план Лукашенка.

Також "Коментарі" писали про російського посла, який погрожує двом країнам військовими атаками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

дом

31 березня 2023, 15:56

Диагноз від лікарів-??


Новини