Головна Новини Світ Росія Путін вперше різко прокоментував "голу вечірку" скандальної блогерки
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін вперше різко прокоментував "голу вечірку" скандальної блогерки

Путін зазначив, що більшу увагу треба приділити окупантам, а не зіркам, які влаштували шабаш на скандальному заході

16 січня 2024, 22:30 comments1603
Поділіться публікацією:

Господар Кремля Володимир Путін вперше  дав коментар щодо  скандальної  "голої вечірки" Насті Івлєєвої, куди вона запросила  всіх російських  топових зірок  шоу-бізнесу, та   відомих путіністів.

Путін вперше різко прокоментував "голу вечірку" скандальної блогерки

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Як  сказав російський президент на зустрічі з  керівниками муніципалітетів, правильні  життєві  пріоритети в бійців СВО, а не в  напівроздягнених  співаків, що тільки й  веселяться.

"Треба звертати увагу на хлопців, які повертаються із зони СВО. Люди, які наважуються піти туди, проходять це горнило, дуже багато життєвих пріоритетів вибудовуються по-іншому. Тут уже не будеш без штанів на якомусь заході стрибати", — сказав  російський диктатор.

Відомо, що  не так давно відомий російський  блогер Настя Івлєєва  організувала в  російській столиці  "голу вечірку", на яку  запросила  також  знаних прихильників путінського режиму  - Миколу Баскова, Анну Асті, Діму Білана, Лоліту та інших. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що коханка Путіна в розпусному вбранні засвітилася на скандальній "голій вечірці". 20 грудня в Москві   відбулась  вечірка для  російських зірок. Її організатор —  ведуча і блогерка Анастасія Івлєєва. Тема  вечірки "Almost naked" — "майже оголений". Російські знаменитості  прийшли  туди  у відвертому вбранні, фото, які з'явились після  цього світського заходу, спричинили громадське обурення.  

Російських зірок, які  брали участь в цій  світській тусовці  почали "скасовувати" в країні-агресорці – Івлєєвій  виписали  штраф на кругленьку суму, Кіркорова і Лоліту "вирізають" з проєктів, де вони  задіювались. При цьому  серед запрошених  "майже голої" вечірки засвітилась і російська  гімнастка Аліна Кабаєва, якій приписували роман з диктатором Путіним.

 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини