Головна Новини Світ Росія Путін вперше розповів, що виявили в тілах загиблих на літаку Пригожина
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін вперше розповів, що виявили в тілах загиблих на літаку Пригожина

Володимир Путін заявив про уламки ручних гранат у тілах на літаку Пригожина

6 жовтня 2023, 09:00 comments1204
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін вирішив пролити світло на події з авіакатастрофою, в якій загинув ватажок ПВК Вагнер Євген Пригожин та його найближче оточення. За словами Путіна, у тілах загиблих було виявлено фрагменти гранат і жодного зовнішнього впливу на літак не було. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву Путін зробив на "Валдаї", слова якого цитують російські ЗМІ.

Путін вперше розповів, що виявили в тілах загиблих на літаку Пригожина

Розбився літак Пригожина. Фото: із відкритих джерел

Диктатор зазначив, що такі подробиці йому повідомив керівник слідчого комітету за наслідками проведеної експертизи.

Путін зазначив, що слідство у справі про аварії приватного літака Пригожина ще не завершено. За його словами, експертиза на наявність алкоголю чи наркотичних речовин у крові загиблих не проводилася, але, вважає Путін, її потрібно провести.

Читайте також на порталі "Коментарі" — знищення 23 серпня, над Тверською областю (РФ) бізнес-джету Embraer 600 з бортовим номером RA-02795, в якому перебували ватажки ПВК "Вагнер" Євген Пригожин та Дмитро Уткін, серйозно сколихнуло інформаційне місце. Президент США Джо Байден заявив, що передбачав такий розвиток подій. Мовляв, після червневого заколоту вагнерівців було зрозуміло, що Путін цього просто так не залишить. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк також упевнений, що аварія літака сталася за наказом Путіна. Цієї ж версії дотримуються аналітики Інституту вивчення війни, припускаючи, що таким чином російський диктатор сподівається публічно відновити своє панування і помститися за приниження після заколоту найманців 24 червня. Експерти проаналізували ситуацію спеціально для видання "Коментарі".

Також портал "Коментарі" повідомляв – Грозєв розповів, чи причетна Україна до загибелі Пригожина.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини