Головна Новини Світ Росія Путін вперше з початку війни дав інтерв'ю західному журналісту: що про нього відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін вперше з початку війни дав інтерв'ю західному журналісту: що про нього відомо

За даними The Wall Street Journal, інтерв'ю може бути опубліковано вже завтра, 8 лютого

7 лютого 2024, 21:30
Поділіться публікацією:

Журналіст зі Сполучених Штатів, екс-ведучий телеканалу Fox News Такер Карлсон  записав інтерв'ю в президента Росії Володимира Путіна. Він став першим  тележурналістом з Заходу, що  отримав можливість поспілкуватись з Путіним, від початку повномасштабної війни  Росії на території  України.

 Путін вперше з початку війни дав інтерв'ю західному журналісту: що про нього відомо

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Факт інтерв'ю підтверджує  спікер  російського президента Дмитро Пєсков. Надаючи пояснення, чому російський президент  погодився на інтерв'ю, Пєсков заявив, що позиція Карлсона "відрізняється від інших".

"Вона жодним чином не проросійська, не проукраїнська, вона, скоріше, проамериканська, але, принаймні, вона контрастно відрізняється від позиції традиційних англосаксонських ЗМІ", -  відповів прес-секретар Путіна.

Як інформує  The Wall Street Journal,  текст інтерв'ю може бути опублікований  вже завтра, 8 лютого. Як повідомив  Карлсон, інтерв'ю буде оприлюднено на сайті X і TuckerCarlson.com, сайті медіа-стартапу коментатора.

Карлсон прибув до Москви на початку  місяця, маючи намір  записати інтерв'ю в  президента РФ. Коментуючи свій   намір, він  сказав, що важливо  розуміти погляди Путіна, враховуючи те, як війна змінює країни світу.

"Більшість американців поняття не мають, чому Путін вторгся в Україну і які його цілі зараз", — наголосив Карлсон у відео. "Вони ніколи не чули його голосу. Це неправильно. Американці мають право знати все, що можуть, про війну, в якій вони замішані, і ми маємо право розповісти їм про це, тому що ми теж американці", — інформує його WSJ.

Хто такий Такер Карлсон

Такер Карлсон працював на багатьох телеканалах від CNN до MSNBC і, зрештою, Fox News. Журналіст  був зіркою на  цьому телеканалі, де з 2016 по 2023 рік він вів вечірнє політичне телешоу Tucker Carlson Tonight, аудиторія якого часом  збільшувалась до 5 млн глядачів.  Звільнившись з цього телеканалу створив Tucker Carlson Network.

В  соцмережі Х його відеоролики  в середньому  мають від 3 до 6 млн переглядів. Аудиторія  тележурналіста  — це  переважно  прихильники  крайніх правих поглядів і любителі  теорій змови.

Раніше,  американський журналіст  заявив, що в уряду США є космічний корабель інопланетян, оприлюднив фантазії влади РФ  про американські лабораторії з виробництва біологічної зброї  на території  України, говорив, що Україна є винною  в руйнуванні Каховської ГЕС, і звинуватив  Вашингтон в причетності до підриву газопроводів "Північний потік".

Він був  першим і найяскравішим від табору  представників правих сил,  що  ставили під сумнів підтримку Сполученими Штатами  України після вторгнення РФ, і допомагав  сформувати такі  погляди на Капітолійському пагорбі.

Важливо, що саме Карлсон брав інтерв'ю в  багатьох  різних  політиків, зокрема,  Дональда Трампа і прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана, що не приховує  свої антиукраїнські погляди, ще в нового президента Аргентини Хав'єра Мілея.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін в Туреччині хоче показати електорату, що Росія ще "ого-го"

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини