Головна Новини Світ Росія Путін вважає, що може перемогти: The Economist зробив тривожний прогноз
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін вважає, що може перемогти: The Economist зробив тривожний прогноз

Вперше з початку повномасштабної війни Путін виглядає так, ніби може перемогти

30 листопада 2023, 20:36
Поділіться публікацією:

З моменту вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року Володимир Путін вперше виглядає так, ніби може перемогти, а його найбільша перевага — відсутність у Європи стратегічного бачення. Про це йдеться у статті видання The Economist, повідомляє портал "Коментарі".

Путін вважає, що може перемогти: The Economist зробив тривожний прогноз

Путін переконаний, що йому під силу подолати Україну. Фото з відкритих джерел

Видання пише, що Володимир Путін поставив Росію на військові рейки, зміцнив свою владу, закуповує військові матеріали за кордоном та допомагає налаштувати глобальний Південь проти США.

"Найважливіше те, що Путін підриває переконання Заходу в тому, що Україна може та повинна вийти з війни процвітаючою європейською демократією", — наголошується у публікації The Economist.

Причина, через яку перемога Путіна можлива, вважає видання, полягає в тому, що перемога залежить від витривалості, а не від захоплення територій.

"Жодна армія не в змозі витіснити іншу з території, яку вони наразі контролюють. Контрнаступ України застопорився. Поле битви формує політику. Імпульс впливає на моральний дух. Якщо Україна відступить, інакомислення в Києві стане ще гучнішим. На Заході також лунатимуть голоси, які кажуть, що надсилати Україні гроші та зброю — це марна трата часу", — пише The Economist.

Автори статті вважають, що у 2024 році Росія буде в сильнішій позиції, ніж Україна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія хоче посилити зв’язки з країнами Африки через санкції Заходу. Як наслідок молодша донька Путіна – Катерина Тихонова буде розширювати вплив Кремля на африканські країни. Розширення пріоритетів та поглиблення співпраці Кремля з країнами Африки пов’язане зі спробами Путіна посилити свій вплив на країни глобального Півдня та уникнути санкцій Європи та США через розпочату ним війну в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ермаков

30 листопада 2023, 20:50

Вы не поверите, по прогнозу возможно с декабря вся Россия будет испытывать огромные проблемы, решить которые она не сможет. Экономика может полностью упасть, даже начнется голод. Страна распадется и виновата во всем будет путинская власть с ее агрессивными действия против человечества, против Бога. Экономика Украины будет усиливаться.


Новини