Головна Новини Світ Росія Путін за крок до невдоволення челяді: що росіяни не пробачать своєму диктатору
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін за крок до невдоволення челяді: що росіяни не пробачать своєму диктатору

Росіяни точно не пробачать Путіну зниження рівня життя, відзначив в ефірі 24 каналу російський опозиціонер Аббас Галлямов

19 червня 2024, 20:27
Поділіться публікацією:

Як повідомив російський опозиційний політтехнолог Аббас Галлямов, у Росії планують підвищити податки на прибутки підприємств та громадян, а це може негативно вплинути на майже 3 мільйони росіян. За його словами, підвищення податків відбувається на тлі величезних витрат на війну проти України, що може викликати невдоволення серед політично обізнаних громадян. При цьому британська розвідка вважає, що податки будуть використані для фінансування війни.

Путін за крок до невдоволення челяді: що росіяни не пробачать своєму диктатору

Володимир Путін

При цьому Галлямов звернув увагу на те, що Путін, незважаючи на свої заяви про покращення життя росіян під санкціями, пропонує їх зняття, що свідчить про протилежне. Крім того, у Росії заарештували кілька генералів з оточення міністра оборони, що підтверджує неефективне використання коштів на війну.

Тобто, каже Галлямов, фінансувати війну і генеральську корупцію – це зовсім не сподобається людям. Експерт також припустив, що за рік податки можуть підвищити для іншої групи людей, що призведе до нової хвилі невдоволення через погіршення економічної ситуації.

За його словами, підвищення податку на прибуток підприємств вдарить по найбідніших верствах населення, викликаючи інфляцію, оскільки підприємства перекладатимуть додаткові витрати на споживачів. Інфляція найбільше вражає бідне населення, що відчують усі росіяни, додав експерт.

Щодо війни, росіяни вважають, що не мають права сперечатися з Путіним. Він уклав з народом неофіційну "угоду": підвищувати рівень життя росіян в обмін на їхню політичну лояльність. Проте, якщо рівень життя погіршується, ця "угода" порушується, і лояльність до Путіна зменшується, підкреслив російський опозиціонер.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, за яких умов на Заході можуть прийняти рішення про ліквідацію Путіна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини