Головна Новини Світ Росія Путін заборонив в Росії використовувати більшість іноземних слів
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін заборонив в Росії використовувати більшість іноземних слів

Путін підписав новий закон про вживання іноземних слів в Росії

28 лютого 2023, 20:51
Поділіться публікацією:

Російський президент  Володимир Путін підписав закон, що забороняє росіянам в окремих сферах  вживати абсолютну більшість іноземних слів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на відповідний документ Кремля.

Путін заборонив в Росії використовувати більшість іноземних слів

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Нововведення Путіна передбачає, що  тепер в Росії у всіх встановлених законом сферах заборонено вживати слова і вирази, які "не відповідають нормам літературної російської мови, включаючи нецензурну лайку". До цього "забороненого списку"  відносяться також слова іноземного походження, що мають альтернативу в російській мові.

Як жест доброї волі Путін вирішив не повністю заборонити іноземні слова в Росії та допустив використовувати лише ті, які не мають аналогів.

 Тож тепер згідно із новим законом Путіна, тепер у Росії не можна буде використовувати термін "президент", оскільки його вигадали в США.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що розвідка Італії оприлюднила звіт з планами Путіна. Путін провалив основні поставленні цілі у війні в Україні, та буде й надалі втручатись у політичні процеси, зокрема через дезінформацію, кібератаки, шантаж та маніпуляції. Про це повідомляє  італійське видання La Stampa. Італійська розвідка представила звіт для парламенту в якому зосередилась на планах та невдачах Путіна. Згідно з оприлюдненим документом Кремль наразі намагається відновити свій військовий потенціал, зокрема як у виробництві зброї, так і чисельність армії. Адже на деталі для виробництва накладені санкції, а армію знищує ЗСУ. Розвідка Італії вважає, що Путін очікував швидко захопити Україну, проте зазнав невдачі. І тепер планує довготривалу війну, щоб досягти основні цілі. У звіті повідомляється також про можливі плани Путіна втручатись у політику країн НАТО.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxxxx

28 лютого 2023, 22:17

Секс без обязательств: без денег, все анонимно, реальные девки с реальными фото, без шлюx и кидал. Здесь девки сами хотят и первые пишут, я уже не первую снимаю здесь ----- https://min.lc/vix


Новини