Головна Новини Світ Росія Путін «задрімав» під час виходу української збірної на церемонії відкриття Олімпіади-2022
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін «задрімав» під час виходу української збірної на церемонії відкриття Олімпіади-2022

Президент Росії довго спостерігав за українськими спортсменами, а журналістка NBC говорила про санкції та понад 100 тис. російських військових на кордонах з Україною

4 лютого 2022, 16:46
Поділіться публікацією:








На американському телеканалі NBC вирішили потролити президента РФ Володимира Путіна, коли він наодинці спостерігав за виходом збірних країн на церемонії відкриття Зимової Олімпіади в Пекіні. У той час, коли саме проходила збірна України, оператори навели камеру ближче до Путіна і здалося, що він спить, та ще й перебуваючи в гордій самоті. Поруч із Путіним у цей момент були вільні місця та абсолютно нікого не було. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на "УНН".

Путін «задрімав» під час виходу української збірної на церемонії відкриття Олімпіади-2022

Володимир Путін на Олімпіаді-2022. Фото: з відкритих джерел

Кадри з "дрімаючим" на Олімпіаді Володимиром Путіним відразу розлетілися соцмережею. Цікаво, що в цей час як "NBC" показував то українську збірну, то Путіна, який сидить на самоті на трибуні, журналіст за кадром розповідала про російську агресію, окупацію частини території України та концентрацію російського 100-тисячного війська біля українського кордону.

Телеканал також наголосив на тому, що Росія може опинитися під потужним пакетом санкцій, якщо Путін зробить спробу нового вторгнення в Україну.

На відео, яке опублікував американський телеканал, видно, що наприкінці проходу українських спортсменів Володимир Путін різко пожвавився і все ж розплющив очі.  

Коментатор Саванна Гатрі в цей момент наголосила, що за Путіним сьогодні "спостерігає весь світ". Схоже, що Путін, ніби почув такий коментар та оживвся.

Читайте також на порталі "Коментарі" — при прильоті президента РФ Путіна до Пекіну його вперше не зустрічала офіційна делегація, натомість зібралися люди в білих костюмах, а Сі Цзіньпін при зустрічі не потиснув російському президентові руку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини