Головна Новини Світ Росія Путін заговорив про мир та справедливість: у Криму показали особливе "звернення" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін заговорив про мир та справедливість: у Криму показали особливе "звернення" (ВІДЕО)

Хакери здійснили кібератаку на телеканал “Крим24” та запустили “звернення” Путіна

7 жовтня 2024, 22:18
Поділіться публікацією:

Сьогодні офіційний день народження російського диктатора Володимира Путіна. Уже від ранку українські хакери шлють йому особливі привітання. Так, на телеканалі “Крим24” запустили звернення Путіна до мешканців окупованого Криму, у якому він “закликає мешканців допомагати українським військовим, не чинити опір. А сам визнає, що проти українського війська російський режим боротися не може”. Реалістичне відео запустили хакери, зламавши канал трансляції у Криму

Путін заговорив про мир та справедливість: у Криму показали особливе "звернення" (ВІДЕО)

Ілюстративне фото

Нагадаємо, що сьогодні хакерської атаки зазнала всеросійська державна телевізійна і радіомовна компанія. Внаслідок атаки пропагандистські канали, такі як "Россия 24", "Россия 1", "Россия Культура" та ще близько 20 інших припинили своє мовлення.

"За нашою інформацією, на болотах не працює не тільки онлайн-мовлення цих телеканалів, але й телевізійне. Працівники компанії скиглять, що знищена вся інформація на серверах, навіть резервні копії, не працює онлайн-мовлення і внутрішні сервіси, немає навіть інтернету та телефонії", — повідомили хакери.

Згодом повідомили, що відповідальність за кібератаку на російські телеканали пропаганди взяло на себе хакерське угруповання Sudo rm-RF. Ця група хакерів неодноразово здійснювала атаки на РФ.

Крім того, російського диктатора також "привітали" з днем народження кіберкорпус ГУР, які спільно з активістами групи "ВО Team" зламали держсистему всіх судів Росії — "Правосудие". Як наслідок кібератаки була отримана документація системи та персональні дані користувачів.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв про наслідки обстрілу окупованого Криму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини