Головна Новини Світ Росія Путін заговорив про потенційний розвал Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін заговорив про потенційний розвал Росії

Президент Росії Володимир Путін розповів, яким можливе майбутнє росіян після розпаду

26 лютого 2023, 18:32 comments4822
Поділіться публікацією:

Про можливий розпад теперішньої Російської Федерації кремлівський очільник розмірковував в інтерв'ю державному пропагандистському телеканалу "Россия-1", пишуть "Коментарі" з посиланням на ТАСС.

Путін заговорив про потенційний розвал Росії

Кремлівський вождь розповів про те, що буде, якщо Росія розвалиться

"Російський народ, якщо Заходу вдасться розвалити Російську Федерацію і встановити контроль над її осколками, може не зберегтися — будуть московити, уральці та інші", – сказав він.

Путін наголосив на тому, що єдина мета Заходу — "ліквідувати Росію в її нинішньому вигляді". І додав, що Захід "міг би прийняти країну в "сім'ю цивілізованих народів" лише частинами".

"Якщо ми підемо цим шляхом розпаду, я думаю, що долі дуже багатьох народів Росії, і передовсім, звичайно, російського народу, можуть кардинально помінятися… Будуть московити якісь, уральці тощо", — заявив він.

Також Путін не забув згадати про ядерну зброю, нібито що Росія "повинна враховувати ядерний потенціал не тільки США, а й усіх інших країн НАТО", не уточнивши, що це означає.

"Сателіти США включилися в боротьбу проти РФ, але усвідомлюють егоїстичність намірів Вашингтона, — пояснює очільник Кремля. – Світ має змінюватися, але Росія проти вибудовування нового світу в інтересах лише однієї країни – США".

Наголосив він і на тому, що Росія є спадкоємицею СРСР у правовому сенсі, але з іншим потенціалом.

Нагадаємо, як йшлося на порталі "Коментарі", під час звернення до Федеральних зборів президент Росії Путін виразно не озвучив мети війни проти України, не назвав планів, які поставив російській армії на найближчий рік. Водночас беручи участь у пропагандистському шабаші у "Лужниках", диктатор натякнув на те, що Росія хоче повернути "історичні землі", але жодної конкретики від господаря Кремля, знову ж таки, не прозвучало.

Читайте також на "Коментарях" — Російська Федерація припиняє своє існування. Крапка, — рішення ІІ з’їзду народних депутатів Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини