Головна Новини Світ Росія Російська Федерація припиняє своє існування. Крапка, - рішення ІІ з’їзду народних депутатів Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська Федерація припиняє своє існування. Крапка, - рішення ІІ з’їзду народних депутатів Росії

Результати з’їзду російської опозиції у Варшаві є, хоча поки лише на папері

23 лютого 2023, 17:55 comments10483
Поділіться публікацією:

Зміна влади в Росії, зміни до Конституції та закони про люстрацію та вільні медіа — ці, а також інші ініціативи обговорили російські опозиціонери на ІІ з’їзді народних депутатів, який три дні проходив у Варшаві, пишуть "Коментарі".

Російська Федерація припиняє своє існування. Крапка, - рішення ІІ з’їзду народних депутатів Росії

Одним із важливих документів, які розглядали на з’їзді, був Революційний акт. Він декларує принципи затяжного перехідного періоду після падіння путінського режиму. Над ним, як і над багатьма іншими документами, працювали відомі російські опозиціонери, такі як Марк Фейгін, Олена Лук’янова, та багато інших.

Загалом у роботі з’їзду взяло участь близько 100 делегатів. Під час з’їзду також було ухвалено рішення про перейменування Росії. Делегати з’їзду пропонують створити нову державу – Російську Республіку.

“Російська Федерація припиняє своє існування. Крапка. Створюється нова країна і нова країна отримує назву Російська Республіка, тому що ми вважаємо, що Російська Федерація дискредитувала себе агресією, війною, диктатурою, і тому треба створювати країну заново”, — поінформував організатор з’їзду Ілля Пономарьов.


Як писали раніше "Коментарі", уся робота депутатів-емігрантів спрямована була на закладання основ майбутньої демократичної Росії без Володимира Путіна. Також обговорили конституцію майбутньої держави перехідного періоду. У ній закріплять послідовність кроків для переходу від нинішнього авторитарного стану до майбутнього демократичного.

Йшлося на шпальтах "Коментарів" й про те, що в листопаді 2022 року депутати Росії провели за межами РФ перший з’їзд і ухвалили звернення "Про територіальну цілісність України". Кілька десятків депутатів-опозиціонерів утворили так званий парламент перехідного періоду для здійснення повноважень законодавчої влади після остаточного колапсу режиму Володимира Путіна, який узурпував владу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини