Головна Новини Світ Росія Путін захотів збільшити виробництво "повітряної зброї" у Росії: що придумав
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін захотів збільшити виробництво "повітряної зброї" у Росії: що придумав

Російські окупанти активно застосовують безпілотники у війні проти України.

19 вересня 2024, 20:15
Поділіться публікацією:

Росія планує суттєво збільшити виробництво безпілотних літальних апаратів у рамках війни проти України. Як заявив президент РФ Володимир Путін, для цього країна збирається створити близько п'ятдесяти спеціалізованих центрів, передає "Інтерфакс".

Путін захотів збільшити виробництво "повітряної зброї" у Росії: що придумав

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Путін зазначив, що минулого року російські військові нібито отримали понад 140 тисяч безпілотних апаратів, виготовлених у Росії. За його словами, цього року виробництво безпілотників планують збільшити майже в десять разів.

"Цього року випуск безпілотників планується збільшити в рази, а якщо сказати точніше, практично в 10 разів. Крім того, розширюється лінійка безпілотних систем, створюються безекіпажні катери", — додав глава Кремля.

Крім того, Путін повідомив про розширення асортименту безпілотних систем і розвиток нових типів озброєння, включаючи безекіпажні катери. Він підкреслив, що основним завданням є виробництво широкого спектру безпілотників і якнайшвидший запуск їх серійного випуску.

Проектування, випробування та масове виробництво дронів планується здійснювати на базі спеціалізованих науково-виробничих центрів, які мають бути створені до 2030 року. За планом, таких центрів буде 48, і вони розміщуватимуться у різних регіонах Росії.

"До 2030 року у різних регіонах планується створити 48 таких майданчиків", — розповів диктатор.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що українські дрони дістали ПутінаКремлівський диктатор Володимир Путін закликав шукати засоби ураження українських безпілотників, які дозволять убезпечити об'єкти військової та цивільної інфраструктури на території Росії. Зокрема, про це він сказав у Санкт-Петербурзі, де відбувається засідання Військово-промислової комісії РФ.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини