Головна Новини Світ Росія Путін, заїкаючись, видав фейк про Залужного
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін, заїкаючись, видав фейк про Залужного

За словами Путіна, Валерій Залужний нібито перебуває за кордоном

18 червня 2023, 20:35
Поділіться публікацією:

Очільник Кремля Володимир Путін  і далі  озвучує  фейки російських пропагандистів  в очікуванні контрнаступу Збройних сил України. Очевидно, він хоче, озвучуючи фейки,   привнести сум'яття в лави захисників Української   армії.

Путін, заїкаючись, видав фейк про Залужного

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

На цей раз  глава Кремля говорив про головкома ЗСУ Валерія Залужного. Відеоролик з пропагандистськими виданнями  оприлюднений в соціальних мережах

Як сказав Путін, Залужний ніби  знаходиться за кордоном. Цю репліку  він озвучив, надаючи відповідь  на одне з  поставлених запитань.

"А, а, а, а де, а де він, Залужний? Я, я, я, я, я, я знаю... мені здається, що я знаю... Нууу... ви у нього запитаєте, де. Але для цього потрібно перейти на іноземну мову бл... мені здається, що він за кордоном. Але ... ммм ... я можу помилятися", —  видав це за реальний факт Путін.

При цьому, говорячи про українського головкома,  Путін раптово почав  заїкатись. Він спочатку нервово озирався і не міг  сформулювати свої слова, повторюючи  окремі  кілька разів.  Про справжнє  хвилювання кремлівського господаря  ще показували  неконтрольовані рухи його рук.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ISW пояснили, як Путін хоче використати африканський "мирний план"Делегація з семи представників африканських країн зустрілась з президентом РФ Володимиром Путіним 17 червня у Санкт-Петербурзі для представлення свого "мирного плану", що зосереджений на відновленні міжнародної торгівлі. 

Після зустрічі з президентом України африканська делегація відвідала Росію, де зустрілась з Володимиром Путіним. Загальний "мирний план" Африки складається з 10 пунктів, які закликають до припинення бойових дій, гарантій безпеки для України та Росії. Ініціатива також включає тіснішу співпрацю між країнами Африки та Росією у сфері торгівлі та вимагає безпечного руху зерна та добрив з України.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини