Головна Новини Світ Росія Путін завів собі нову коханку. Хто вона
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін завів собі нову коханку. Хто вона

Російський диктатор Володимир Путін протягом останнього часу начебто «зблизився» з головою Ліги безпечного інтернету Катериною Мізуліною, яка молодша за нього на 32 роки, пише ТСН. Кажуть, що вона цілком відповідає смаку диктатора

14 лютого 2024, 17:45 comments1271
Поділіться публікацією:

За інформацією Телеграм-каналу "Кремлівська табакерка", Путін завів собі "нову пасію". Нею стала Катерина Мізуліна. Говорять, що останні кілька зустрічей Мізуліної зі студентами ознаменувалися неприємними моментами, але Путін намагався її втішити.

Путін завів собі нову коханку. Хто вона

Катерина Мізуліна

"Здавалося б, дрібниця в масштабах держави. Однак президент особисто телефонував Мізуліній та заспокоював її",
— пишуть у російських пабліках.

Окрім того, за словами директорки фонду "Русь сидящая" Ольги Романової, Мізуліна абсолютно відповідає смаку російського диктатора.

"Барбі, йому завжди таке підходило. Путін — чоловік, який дозволяє собі багато чого. Йому начхати, що про це думають виборці, адже виборців немає — є піддані. І він знає, що він ніколи не помре. Це дуже страшно, ми бачимо людину, яка повністю втратила глузд і ніяк не пов'язана з реальністю",
— прокоментувала чутки Романова.

Нагадаємо, до тепер "офіційною коханкою" Путіна вважалась екс-гімнастка Аліна Кабаєва, яка начебто народила диктатору трьох дітей. Кажуть, Путін та Кабаєва познайомилися 2001 року, коли тренерка Ірина Вінер вирішила відсвяткувати вдалий виступ російської збірної на чемпіонаті світу в Іспанії, де її спортсменки виграли усі золоті медалі. На прийом тоді приїхав і Путін. Аліна не могла виступити перед ним із програмою, як це зробили інші спортсменки, бо отримала на змаганнях травму. Але весь вечір розмовляла з президентом про художню гімнастику.

Портал "Коментарі" розповідав, що у грудні 2023 року в Москві   відбулась  вечірка для  російських зірок. Її організатор —  ведуча і блогерка Анастасія Івлєєва. Тема  вечірки "Almost naked" — "майже оголений". Російські знаменитості  прийшли  туди  у відвертому вбранні, фото, які з'явились після  цього світського заходу, спричинили громадське обурення. При цьому  серед запрошених  "майже голої" вечірки засвітилась і російська гімнастка Аліна Кабаєва, якій приписували роман з диктатором Путіним.  Гімнастка  з'явилася  на зірковій тусовці в чорній сукні-пеньюарі з глибоким декольте,  смакувала шампанським  та щасливо фотографувалась зі знаменитостями.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини