Головна Новини Світ Росія Путін заявив про спробу підірвати "Турецький потік" та звинуватив Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін заявив про спробу підірвати "Турецький потік" та звинуватив Україну

Російська Федерація почала масивний ракетний обстріл української території 10 жовтня

10 жовтня 2022, 15:11
Поділіться публікацією:

Після масованих обстрілів мирних українських міст, очільник Кремля виступив із новим звинуваченням в сторону України. Так, Путін звинуватив Україну у спробі підірвати газопровід "Турецький потік". За його словами. "виконавців терактів" уже нібито затримано. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на заяву президента РФ.

 Путін заявив про спробу підірвати "Турецький потік" та звинуватив Україну

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

"Включаючи спробу підриву на одній з ділянок газотранспортної системи "Турецький потік". Все це доведено об'єктивними даними, у тому числі й свідченнями самих затриманих виконавців цього теракту", — сказав Путін, цинічно звинувачуючи Україну в терактах.

Окрім цього, він поскаржився, що РФ не допускають до "розслідування витоків газу на трубопроводах "Північний потік-1", "Північний потік-2".

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Путін знайшов пояснення масованому обстрілу України. Російські війська нібито завдали ударів "високої зброї" по українських об'єктах енергетики, військового управління та зв'язку. Таку заяву зробив президент Росії Володимир Путін, виправдовуючи масований ракетний удар по містах України. При цьому. російський диктатор пригрозив, що на цьому ударі Росія не зупиниться і, якщо Кремль вважатиме, що Київ продовжує потроювати теракти на території РФ, то можуть бути ще потужніші удари. Путін пригрозив, що за масштабами нібито удари у відповідь будуть відповідати рівню загроз, що створюються для Росії.

Також "Коментарі" писали про масований обстріл українських міст. Російська Федерація почала масивний ракетний обстріл української території 10 жовтня. Ракети обстрілюють десятки українських міст. Місцеві голови областей та мери населених пунктів повідомляють про роботу ППО та прильоти, також просять усіх перейти в укриття.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини