Головна Новини Світ Росія Путін заявив про втрати співробітників ФСБ РФ Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін заявив про втрати співробітників ФСБ РФ Україні

Російський диктатор зізнався, що його працівники спецслужб загинули в Україні.

28 лютого 2023, 17:23
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Під час виступу на розширеному зібрані перед представниками Федеральної служби безпеки РФ (ФСБ) російський диктатор визнав, що співробітники цього органу діяв в Україні та зазнавали втрат. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "Громадське радіо".

Путін заявив про втрати співробітників ФСБ РФ  Україні

Російський диктатор Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Проводячи виступ перед колегією ФСБ РФ президент Росії Володимир Путін повідомив, що підрозділи спецслужб брали активну участь на території України та мали спеціальні завдання. Ймовірно більшість з них російським спецслужбам не вдалось реалізувати, адже навіть Путін визнав, що є втрати серед ФСБ.

"У лавах спецслужби є втрати під час спецоперації", — заявив російський диктатор.

Під словами "спецоперація" мається на увазі війна в Україні. В російському інформаційному просторі заборонено називати війну в Україні війною.

Путін додав, що 2022 рік був особливим для Росії та її спецслужб, повідомивши, що вони були "безпосередньо залучені" до "спеціальної військової операції" Російської Федерації в Україні.

В кінці російський диктатор цинічно намагався подякувати керівникам та всім працівникам спецслужб за вторгнення та напад на територію України, заявив, що це нібито "звільненні" території.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв, що Росія назвала умови повернення в договір про ядерне озброєння. Призупинення участі в договорі озвучив російський диктатор Володимир Путін під час своєї промови, коли звинуватив Захід.

Також "Коментарі" писали слова речник Кремля Дмитра Пєскова, який відповів, чи піде Росія на компроміс щодо тимчасово окупованих територій України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини