Головна Новини Світ Росія Путін заявив, що готовий до переговорів з Україною та назвав умови
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін заявив, що готовий до переговорів з Україною та назвав умови

Кремлівський диктатор Володимир Путін заявив, що терористична Росія готова до переговорів із Україною. При цьому він заявив, що всі переговори мають відбуватися з урахуванням «реалій на землі»

24 травня 2024, 18:57 comments2962
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін заявив, що останнім часом почали говорити про те, що нібито потрібно повернутись до теми ведення переговорів між Україною та Росією.

Путін заявив, що готовий до переговорів з Україною та назвав умови

Володимир Путін

За його словами, Кремль готовий до цього, але має умови.

Як заявив Путін, усі переговори мають відбуватися на підставі "стамбульських домовленостей", але з урахуванням "реалій на землі".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав про те, що кремлівський диктатор Володимир Путін нібито готовий до завершення війни та проведення мирних переговорів, але з урахуванням реалій на землі. Нібито він заявив своїм радникам, що вимагатиме, щоб у мирному договорі були позначені всі територіальні "реалії", зокрема й сухопутний коридор до Криму. Нібито Путін вважає, що Росія вже досягла перемоги у війні з Україною, і такі домовленості з "реаліями на землі" він без проблем зможе продати росіянам як велике досягнення та перемогу РФ.

Водночас, джерела західних ЗМІ стверджують, що нібито Путін готовий вести війну в Україні та захоплювати нові території доти, доки президент Володимир Зеленський не погодиться підписати мир на умовах Росії. Крім того, нібито кремлівський диктатор роздратований тим, що Захід не підтримує його миротворчі ініціативи, а Зеленський відмовляється з ним зустрічатися.

Можливо, саме поетом Путін назвав президента Володимира Зеленського "нелегітимним" і заявив, що Росія не розуміє з ким, можна буде підписувати мирні угоди, якщо до цього дійде. До речі, схоже в РФ дістали з шафи привид Віктора Януковича, якого збираються використовувати. Принаймні його літак прибув до Білорусі, де знаходився на той час і Путін. При цьому відомо, що в Росії й надалі вважають Януковича "легітимним" президентом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини