Головна Новини Світ Росія Путін збирає федеральні збори: Коли й для чого
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін збирає федеральні збори: Коли й для чого

Президент РФ Володимир Путін назначив федеральні збори на 21 лютого, за кілька днів до річниці повномасштабного вторгнення в Україні і так званої «СВО»

12 лютого 2023, 20:36 comments3182
Поділіться публікацією:

Російський президент Володимир Путін обрав датою свого виступу перед федеральними зборами 21 лютого. Вірогідно, очільник Кремля хоче від них ухвалення певного рішення. Про це 24 Каналу розповів політолог Валентин Гладких, пишуть "Коментарі".

Путін збирає федеральні збори: Коли й для чого

В РФ мають зібратися федеральні збори

За словами політолога, будь-яка заява Путіна не матиме суттєвої суспільного впливу на жителів Російської Федерації і зовсім не буде ніякого ефекту для України. Також Гладких припустив, що дату 21 лютого для зборів та виступу російського диктатора у Кремлі обрали, аби зібрання ухвалило якісь рішення, щоб озвучити їх 23 – 24 лютого.

"Мені дуже цікаво, як російська влада, естеблішмент, пропагандисти будуть висвітлювати рік своєї так званої спеціальної військової операції, яка мала завершитися через 3 дні парадом у Києві", – іронічно додав політолог.

За версією Валентина Гладких, президент Росії може зробити низку заяв. Усі вони так чи інакше стосуватимуться повномасштабного вторгнення в Україну.

"Можливих варіантів про що Путін може оголосити є обмаль, — підкреслив Гладких. Максимум, він може визнати "СВО" війною. Може сказати про те, що починали росіяни "СВО", яка трансформувалася у війну, і сталося це не з їхньої провини. Може говорити "іншу маячню, про підступний Захід тощо", сказати, що тепер в них війна і "родіна в апаснасті". Це не дуже популярне рішення, наскільки я можу судити з зойків, галасу та скиглення, луна яких сягає наших вух "із-за порєбріка", – зауважив політолог.

На його переконання, які б рішення не ухвалила РФ і щоб не сказав очільник країни-терористки, кардинально вони нічого не змінять. А українцям треба не переживати за слова диктатора, а готуватися до контрнаступу.

Нагадаємо, як писали "Коментарі", на думку секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексія Данілова, Росія припинить своє існування в нинішніх межах.

Читайте також на порталі "Коментарі" - що не так з мобілізацією в Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини