Головна Новини Світ Росія Путін зганьбився під час свого звернення обмовкою про неонацистів
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін зганьбився під час свого звернення обмовкою про неонацистів

Путін побачив у шевронах ЗСУ символіку Вермахту

21 лютого 2023, 22:50
Поділіться публікацією:

Очільник РФ  Володимир Путін  обмовивсь стосовно  неонацистів в  своїх силових структурах. Під час звернення  до Федеральних зборів 21 лютого  російський президент висловив обурення  стосовно  найменування одної з українських бригад "Едельвейс".

Путін зганьбився під час свого звернення обмовкою про неонацистів

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

"Нещодавно одній з бригад Збройних сил України, соромно сказати, ... присвоїли найменування "Едельвейс", як гітлерівській дивізії, яка брала участь у депортації євреїв, стратах військовополонених, у каральних операціях проти партизан Югославії, Італії, Чехословаччини та Греції", — ці рядки з виступу  російського президента  оприлюднила пропагандистське медіа РФ Газета.ru.

Ще  глава кремлівської влади  розгледів у шевронах  українських Збройних  Сил символіку Вермахту

При цьому, в РФ  "Едельвейсом" раніше називали загін спеціального призначення МВС РФ "Авангард", що веде  "боротьбу з тероризмом".

Силовики  з цього правоохоронного формування  брали участь в придушенні мітингів в РФ.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Кремль потерпає від нестачі ресурсу для активного наступуБез ще однієї загальної чи хоча б якоїсь часткової мобілізації у Кремля немає ресурсу для наступу на фронті в Україні. Таку думку в Телеефірі висловив заступник директора Центру досліджень армії, конверсії та роззброєння з міжнародних питань Михайло Самусь. Він зазначив, що ситуація на фронті не змінюється вже кілька тижнів. Експерт додав, що на тлі відсутності навіть мінімальних успіхів на полі бою також розгорається конфлікт між силами, що наступають, — самою російською окупаційною армією та ПВК “Вагнер”. Зокрема, є проблеми із забезпеченням “вагнерівців” і боєприпасами, і особовим складом.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини