Головна Новини Світ Росія Путін знайшов винних у провалі мобілізації в РФ (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін знайшов винних у провалі мобілізації в РФ (ВІДЕО)

Путін звинуватив у всьому російський уряд

5 жовтня 2022, 21:58
Поділіться публікацією:

Президент РФ розлютився через провал мобілізації. У неналежному складанні його указу про часткову мобілізацію в Росії Путін звинуватив свій уряд. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на  заяву Путіна.

Путін знайшов винних у провалі мобілізації в РФ (ВІДЕО)

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

"Спочатку Міністерство оборони доповіло, що немає необхідності призивати цілу низку категорій наших громадян у рамках мобілізації. Але відповідних змін до нормативно-правової бази вчасно не внесли", — заявив злий Путін.

За словами Путіна, у проєкті його указу, що був наданий урядом і Міноборони, не врахували початкову позицію самого Міністерства оборони РФ.

"І доведеться вносити до цього документу відповідні корективи", — заявив Путін.

Відтак, 5 жовтня Путін  підписав новий указ про відстрочку для студентів аспірантури, для тих, хто навчається на програмах ординатури та асистентури-стажування.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Путін вигадав нові "причини" для війни проти України. Глава Кремля знову почав говорити про свої причини, щоб розпочати війну в Україні. Цього разу серед причин є "розірвання історії на частини". Президент РФ заявив, що нібито в Україні "намагались відродити нацизм".  Путін сказав, що неонацисти є усюди, але тільки в Україні "з ними не борються". Окрім цього, він відреагував на нещодавні "референдуми", які РФ провила на окупованих українських територіях. Путін заявив, що результати рефередумів порадували своєю чесністю та "об'єктивністю". Віе переконаний, що  результат абсолютно прозорий та не підлягає жодному сумніву.  Ситуація буде стабілізована, ми зможемо спокійно розвивати ці території, сказав Путін.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини