Головна Новини Світ Росія Путін знову цинічно заявив про готовність до компромісів з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін знову цинічно заявив про готовність до компромісів з Україною

Путін також заявив, що риторика Заходу щодо ситуації в Україні змінилася

сьогодні, 18:45
Поділіться публікацією:

 В інтерв'ю російській пропагандистці Ользі Скабеєвій, Володимир Путін заявив, що говорити про домовленості з Україною поки передчасно, зазначивши, що Москва нібито готова до "розумних компромісів" у питанні врегулювання конфлікту. За його словами, Росія залишається відкритою до діалогу, але українська сторона, на його думку, відмовляється від переговорів.

Путін  знову цинічно заявив про готовність до компромісів з Україною

Володимир Путін фото з відкритих джерел)

"Ми готові шукати компроміси, ми готові йти на ці розумні компроміси. Але, я зараз не хочу вдаватися в деталі, тому що… А предметних переговорів немає, інша сторона ж відмовляється від цього", — мовив Путін.

Путін також прокоментував зміну, як він вважає, риторики західних країн щодо війни в Україні, стверджуючи, що вони "почали реально оцінювати обстановку". Російський лідер згадав про спробу Києва вести переговори через Туреччину, проте відмовився вдаватися в деталі, назвавши це "інтимними речами".

 "Ви знаєте, це все-таки такі інтимні речі", – сказав Путін.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін зробив серію заяв про хід "СВО" в Україні. Кремлівський диктатор Володимир Путін у розмові з пропагандисткою Ольгою Скабєєвою в ефірі програми "60 минут" на телеканалі "Россия-1" підкреслив, що Росія має повністю віддаватися своїм військовим діям, не зважаючи на розмови про нібито "втому" противника.

При цьому Путін зазначив, що зарано розслаблятися і що "не варто звертати увагу на такі обговорення". За його словами, просування російських військ має відбуватися на всіх напрямках незалежно від ситуації на фронті. Президент РФ також звернув увагу, що Захід продовжує закликати до перемоги над Росією, при цьому російська армія нібито здійснює наступальні операції на всіх лініях зіткнення.
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/skabeeva/32186

Новини