Головна Новини Світ Росія Путін знову нагадав про безпекові гарантії, заявивши, що не хоче кровопролиття
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін знову нагадав про безпекові гарантії, заявивши, що не хоче кровопролиття

Президент Росії Володимир Путін заявляє, що Росія виступає проти кровопролиття та хоче вирішувати питання дипломатичними засобами, маючи гарантії безпеки

21 грудня 2021, 14:54
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін заявив, що Росія – це країна, яка завжди виступала за те, що насамперед мають бути задіяні всі дипломатичні механізми для врегулювання конфліктних ситуацій. Тому збройні протистояння та війни – це не вибір Росії. Як передає портал "Коментарі", про це пише сайт РБК, посилаючись на заяву Путіна на розширену колегію Міноборони РФ 21 грудня.

Путін знову нагадав про безпекові гарантії, заявивши, що не хоче кровопролиття

Володимир Путін. Фото сайт Кремля

Путін заявив, що Росія завжди виступала проти конфліктів та військових загострень. Москва завжди виступала за те, щоб вирішувати проблемні питання виключно політико-демократичними способами, але це можливе лише у тому випадку, якщо є гарантії, які закріплені юридично.

Президент Росії наголосив, саме тому Вашингтон та Брюссель вже отримали пропозиції РФ щодо гарантій безпеки. Як тільки Захід надасть свою відповідь, можна буде говорити, як рухатися далі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — своїми пропозиціями щодо гарантій безпеки президент РФ Путін фактично запропонував своєму американському колезі розділ сфер впливу в Європі. У центрі цієї пропозиції опинилася Україна. Фактично Кремль поставив питання руба, позначивши, що Москва нізащо не змириться з євроатлантичними прагненнями України. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю виданню "Коментарі" проаналізували, чим на ультиматум РФ дадуть відповідь у США.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло – у Кремлі не виключають зустрічі Путін із Зеленським, але поки що підготовка до такого саміту не ведеться. Прес-секретар Путіна Пєсков розповів, у чому причина.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини