Головна Новини Світ Росія Путін знову не привітав Зеленського з Новим роком
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін знову не привітав Зеленського з Новим роком

У новорічному привітанні президент РФ згадав 42 світові лідери

30 грудня 2021, 16:58
Поділіться публікацією:

Вже традиційно напередодні Нового року та Різдва Кремль розіслав світовим лідерам вітальні телеграми за підписом президента РФ Володимира Путіна. Але прогнозовано у цьому переліку другий рік поспіль не виявилося президента України Володимира Зеленського та його грузинської колеги Саломе Зурабішвілі. Президентів України та Грузії Путін уже традиційно проігнорував.

Путін знову не привітав Зеленського з Новим роком

Володимир Путін. Фото: сайт Кремля

Вітальні промови прес-служба Путіна опублікувала на сайті Кремля. Загалом у переліку тих, кому адресовано привітання, виявилося 42 лідери. Зокрема, серед тих, кого привітав Путін новий канцлер Німеччини Олаф Шольц, президент США Джо Байден та президент Франції Еммануель Макрон.

Не забули згадати у Кремлі і тих світових лідерів, які вже не є на офіційних посадах і не представляють своїх країн, але з якими у Путіна склалися непогані стосунки. Такі вітання отримали Ангела Меркель, Сільвіо Берлусконі та Біньямін Нетаньяху.

Читайте також на порталі "Коментарі" – на сьогодні анонсовано телефонну розмову президента США Байдена та президента РФ Путіна. За тією інформацією, яка є у ЗМІ, ініціатором розмови виступила російська сторона, де хочуть почути від Вашингтона запевнення про готовність обговорювати питання безпеки в Європі. У Білому Домі також висловилися з цього приводу. Там повідомляють, що Джо Байден погодився на цю розмову лише з однієї причини – він вкотре озвучить перед своїм російським колегою умову подальших контактів – це відведення російських військ від українського кордону. Байден має намір озвучити Путіну жорсткий ультиматум, вимагаючи відвести війська.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ккк

30 грудня 2021, 21:47

Да и правильно. С чего ему поздравлять это мелкое зеленое дерьмо.


Новини