Головна Новини Світ Росія Путін знову згадав про переговори та почав прогнозувати, що далі може бути з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін знову згадав про переговори та почав прогнозувати, що далі може бути з Україною

Путін заявив, що українській державності може бути нанесений непоправний і дуже серйозний удар

16 січня 2024, 18:50 comments2191
Поділіться публікацією:

16 січня Володимир Путін знову заговорив про війну в Україні, переговори з РФ та контрнаступ ЗСУ. Про це він заговорив під час свого виступу на Всеросійському муніципальному форумі "Мала Батьківщина — сила Росії".

Путін знову згадав про переговори та почав прогнозувати, що далі може бути з Україною

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Вже традиційно у своєму виступі Путін не обійшов без образ. Зокрема, він обізвав українську владу та звинуватив у зриві переговорів на весні 2022 року Бориса Джонсона.

"Керівник правлячої партії в Раді (Давид Арахамія, — Ред.) сказав: "Ми були готові (укласти мир із Росією навесні 2022 року, — Ред.), ми це упустили, оскільки приїхав Борис Джонсон і вмовив нас не реалізовувати ці домовленості. Ну придурки, ні? І прямо каже: "От якби ми пішли на це, вже все було б закінчено півтора року тому", — заявив Путін.

 Також у своєму стилі Путін почав прогнозувати, що далі нібито може бути з Україною.

"Якщо продовжуватиметься те саме, що й зараз, те, що зараз має місце, це очевидно, не тільки провалився контрнаступ, а й ініціатива повністю перебуває в руках російських збройних сил. Якщо так далі продовжуватиметься, українській державності може бути нанесений непоправний і дуже серйозний удар”, — вважає диктатор.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін зробив нову заяву про формулу миру ЗеленськогоРосійський президент Володимир Путін зробив низку нових заяв війни в Україні. Він назвав формулу миру Володимира Зеленського заборонною, а українську владу назвав "придурками" та "несамостійними людьми" через відмову від переговорів з РФ.

Путін заявив, що побудити Росію відмовитися від тих завоювань, які вони реалізували за останні півтора року — неможливо. За його словами, всі розуміють, що це неможливо. І правлячі круги в Україні розуміють. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

SS

17 січня 2024, 17:51

Борис, Ты дебил это из окопа пишешь?! Если нет пасть закрой даун тупой!

Алекс

17 січня 2024, 11:33

Борис, ООН это пропидорская пиндосовская организация

Алекс

17 січня 2024, 11:32

Убей Зеленского - Спаси Украину. Побыстрее бы уже Россия вошла в Киев и убрала бы этих жидов пидоров.

Muk

17 січня 2024, 10:56

huylo таке воно huylo

Борис

17 січня 2024, 09:44

В уставе ООН написано, что ни одна страна не имеет права силой отбирать территорию у другой страны. Наверное советники путина не читали этот документ. Поэтому "Путін заявив, що побудити Росію відмовитися від тих завоювань, які вони реалізували за останні півтора року — неможливо. Так что никакие переговоры с ним вести не возможно.


Новини