Головна Новини Світ Росія Путін зробив нову заяву про формулу миру Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін зробив нову заяву про формулу миру Зеленського

Путін назвав формулу миру Володимира Зеленського заборонною.

16 січня 2024, 18:18 comments2729
Поділіться публікацією:

Російський президент Володимир Путін зробив низку нових заяв війни в Україні. Він назвав формулу миру Володимира Зеленського заборонною, а українську владу назвав "придурками" та "несамостійними людьми" через відмову від переговорів з РФ.

Путін зробив нову заяву про формулу миру Зеленського

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Ці та інші не менш абсурдні заяви Путін висловив під час свого виступу на Всеросійському муніципальному форумі  

 "Спроба. Побудити нас відмовитися від тих завоювань, які ми реалізували за останні півтора року. Ну це неможливо. Всі розуміють, що це неможливо. І вони правлячі круги в Україні розуміють. І західні еліти розуміють. Всі розуміють просто оці так називає мі формули миру про які говорять на Заході та в Україні — це продовження реалізації указу президента України про  заборону вести переговори з Росією. Ось, що це таке. Заборонні вимоги для переговорного процесу",- заявив він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін вдався до несподіваного кроку, щоб збільшити чисельність армії РФ в УкраїніПрезидент Росії Володимир Путін залучає до бойових дій в Україні російських в’язнів. Однак останніми місяцями більшість з них не хочуть укладати контракти через високу смертність на полі бою. Як наслідок у російських в’язницях створюють погані умови, аби змусити їх йти на війну. 

Перші повідомлення про участь у війні російських ув’язнених з’явились півтора року тому, коли їх вербували до "Групи Вагнера". Після смерті Пригожина цим процесом зайнялась особисто російська армії. В’язням, які погодяться брати участь у війні та проведуть на фронті пів року обіцяють помилування та високу зарплату – 2 тис. євро. Проте через високі втрати на війні російські ув'язненні втрачають бажання брати участь у бойових діях.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини