Головна Новини Світ Росія Путін зняв із себе відповідальність за безпеку людей у Курщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін зняв із себе відповідальність за безпеку людей у Курщині

Путін не вбачає відповідальної влади країни у забезпеченні безпеки Курської області

22 серпня 2024, 18:50 comments1080
Поділіться публікацією:

22 серпня під час наради, присвяченій ситуації в прикордонних регіонах, російський диктатор Володимир Путін визнав, що питання безпеки в Курській області, де понад 90 населених пунктів і близько 1 тис. кв. км території перебувають під контролем ЗСУ, є проблемою силових структур.

 Путін зняв із себе відповідальність за безпеку людей у Курщині

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

"Що стосується питань безпеки, це проблеми, які лежать у зоні відповідальності силових структур. Сподіваюся, що взаємодія між місцевими, регіональними органами влади, урядом, силовими відомствами налагоджена, і це теж відіграє свою позитивну роль у досягненні тих цілей, які у нас тут стоять", – зазначив Путін.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін назвав курський прорив "ситуацією" Російський диктатор Володимир Путін досі не визначився, як офіційно називати наступальну операцію ЗСУ в Курській області. Водночас російське Міністерство оборони офіційно звітує про удари по російській території, що привертає увагу до ситуації на кордоні. 

Путін провів нараду для обговорення подій у прикордонних регіонах, зокрема в Курській області. Хоча він не дав чіткого пояснення щодо ситуації, він звернувся до тимчасово виконуючого обов'язки губернатора Курської області Олексія Смирнова із запитом про ситуацію на Курській АЕС. Смирнов запевнив, що станція працює у штатному режимі, хоча Путін, схоже, очікував іншої відповіді й сам розповів про спроби завдати ударів по АЕС.

Цікаво, що російські ЗМІ, зокрема "РИА Новости", опублікували карту так званої "спецоперації", де показані місця ударів російських та українських військ. На карті чітко видно, що удари на території Курської області наносяться саме російськими військами, що вказує на те, що росіяни бомблять власну територію.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини