Головна Новини Світ Росія Путін зробив цинічну заяву про Донбас: що пообіцяв жителям
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін зробив цинічну заяву про Донбас: що пообіцяв жителям

Кремлівський диктатор Путін пообіцяв домогтися безпеки Донбасу

12 липня 2024, 16:36 comments13434
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін під час зустрічі з колаборантом, який називає себе губернатором Запорізької області Євгеном Балицьким, дав цинічну обіцянку. Зокрема, він заявив, що "доб'ється забезпечення безпеки" Донбасу.

Путін зробив цинічну заяву про Донбас: що пообіцяв жителям

Володимир Путін

"Звичайно, ключовим питанням є забезпечення безпеки регіону загалом, людей. Ми це обов'язково зробимо, досягнемо цього, сумнівів немає жодних", — заявив Путін.

Крім того, він звинуватив Збройні сили України у тому, що вони нібито обстрілюють Запорізьку атомну електростанцію.

Диктатор заявив, що "удари" ЗСУ щодо ЗАЕС вимагають особливої уваги з боку Росії.

"Я бачу і такі речі, на які не можна не звертати уваги, пов'язані теж із безпекою, – це, перш за все, звичайно, безпека Запорізької атомної електростанції. Те, що противник завдає ударів тепер уже прямо по станції, це, звичайно, потребує особливої уваги з нашого боку", — заявив диктатор.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російський пропагандист, який воював на Донбасі, Захар Прилєпін визнав , що Росія стирає з землі населені пункти Донецької області, щоб мати можливість їх захопити. "Було містечко і його немає. Щоб його взяти, довелося його руїнувати", - говорив Прилєпін.

Крім того, Прилєпін додав, що росіянам довелося вбити сотні тисяч людей, і, ймовірно, їх буде ще більше. При цьому він підкреслив, що твердо переконаний, що без таких дій РФ ці люди, українці, нібито рано чи пізно самі приєдналися б до РФ і навіть служили б у її армії.

Як зазначив журналіст Денис Казанський, зрозуміти логіку російських окупантів важко. Він не розуміє, навіщо РФ випалена земля на місці міст Донецької області.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.gazeta.ru/

Новини