Головна Новини Світ Росія Путін зробив несподіване зізнання про членів своєї сім’ї
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін зробив несподіване зізнання про членів своєї сім’ї

Деякі члени сім'ї Путіна вчать китайську мову.

2 вересня 2024, 13:20 comments1632
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що найменші члени його родини вивчають китайську мову. Однак, за словами Путіна, англійська мова продовжує об'єднує людей по всьому світу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Путін зробив несподіване зізнання про членів своєї сім’ї

Російський диктатор Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Володимир Путін взяв участь на відкритому уроці "Розмова про важливе" у столиці Республіки Тива. Під час виступу перед місцевими учнями російський диктатор заявив, що у Росії збільшується інтерес до вивчення китайської мови. На думку Путіна, це пояснюється тим, що Москва активно розвиває свої відносини з Пекіном. 

Крім того, Путін зізнався, що деякі члени його родини вивчають та говорять китайською мовою. 

"Маленькі члени моєї родини говорять теж китайською мовою. Говорять вільно", — сказав Путін та додав, що англійська мова продовжує утримувати статус лідера.

Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну, Москва почала активно співпрацювати з Пекіном, зокрема продавати Китаю великі об’єми нафти та інших ресурсів. Однак співпраця між обома країнами виходить за межі економіки. У Росії все більшу популярність отримує китайська мова. 

Наприклад, директор Інститут країн Азії та Африки від МДУ Олексій Маслов заявив, що китайська мова через 10 років зрівняється за популярністю з англійською у Росії. Крім того, за його словами, китайська мова стане у Росію мовою повсякденного спілкування.  

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про чотири причини, чому Путін їде до Монголії.

Також "Коментарі" писали про вчену, яка розповіла, чи має Путін шанси прожити 100 років. За словами генетика, російський диктатор має у родині довгожителів, тому в питанні тривалості життя Путіна "українцям варто сподіватися не на генетику і хвороби, а виключно на власні сили".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини