Головна Новини Світ Росія Путін зробив нову цинічну заяву про життя на окупованих територіях України та дав свої вказівки
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін зробив нову цинічну заяву про життя на окупованих територіях України та дав свої вказівки

Путін заявив, що особисто відвідав Херсонську область і так звану “ЛНР”

19 квітня 2023, 19:09 comments2025
Поділіться публікацією:

 Російський президент Путін вкотре заявив, що особисто відвідав окуповану росіянами частину Херсонщина та так звану “ЛНР”. За його словами, що, крім зустрічі з військовими він ще й звернув увагу на низький рівень життя на "нових російських територіях". Тож він доручив чиновникам це виправити. Про це пишуть російські ЗМІ.

 Путін зробив нову цинічну заяву про життя на окупованих територіях України та дав свої вказівки

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

У своєму новому виступі очільник Кремля забув сказати, що життя цих людей та регіонів України знищило повномасштабне вторгнення Росії.

На нараді з іншими російськими чиновниками Путін заявив про те, що сам їздив в окуповані регіони та відвідав їх “буквально день тому”. Окрім цього, Путін торкнувся теми невисокого рівня доходів на нових територіях.

Російський президент заявив про досить високі ціни, які вищі, аніж у Ростовській області.  Тож він віддав доручення вирішити цю проблему віце-прем'єру Хуснулліну та прем'єр-міністру Мішустіну.

"Я такої кількості "Лад" і "Жигулів" давно вже не бачив. Там невисокі зарплати, а ціни вищі за ростовські — треба впоратися з дисбалансом", — цинічно заявив Путін та сказав, що жителям  цих регіонів  потрібно допомогти.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін почав пропонувати газ дешевше за європейську ціну, але з умовою. Російський президент на фоні масштабних санкцій Європи та США проти Росії за вторгнення в Україну, запропонував Казахстану рекордну знижку на газ. Журналісти припускають, що цю знижку Путін запропонував, щоб Кремль мав можливість схилити президента Касима Жомарта-Токаєва на участь у проєкті з будівництва нового трубопроводу до Китаю.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

хххххх

19 квітня 2023, 18:40

Не хватает секса или отношений? Красивые и не очень, свободные и замужные все они ищут мужчин. Здесь легко найти девушку, любовницу или телку на ночь, не упусти свой шанс----- https://urlis.net/club


Новини