Головна Новини Світ Росія Путін вдався до несподіваного кроку, щоб збільшити чисельність армії РФ в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін вдався до несподіваного кроку, щоб збільшити чисельність армії РФ в Україні

Російський диктатор Володимир Путін створює несприятливі умови у в'язницях, щоб змусити в'язнів йти на війну в Україні.

14 січня 2024, 09:40 comments1402
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін залучає до бойових дій в Україні російських в’язнів. Однак останніми місяцями більшість з них не хочуть укладати контракти через високу смертність на полі бою. Як наслідок у російських в’язницях створюють погані умови, аби змусити їх йти на війну. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Bild.

Путін вдався до несподіваного кроку, щоб збільшити чисельність армії РФ в Україні

Путін відправляє російських в'язнів на війну в Україну. Фото з відкритих джерел

Перші повідомлення про участь у війні російських ув’язнених з’явились півтора року тому, коли їх вербували до "Групи Вагнера". Після смерті Пригожина цим процесом зайнялась особисто російська армії. В’язням, які погодяться брати участь у війні та проведуть на фронті пів року обіцяють помилування та високу зарплату – 2 тис. євро. Проте через високі втрати на війні російські ув'язненні втрачають бажання брати участь у бойових діях.

"З цієї причини їм просто вимикають обігрівачі в мінусову температуру", — говорить засновниця ГО "Росія за ґратами" Ольга Романова, яка опікується ув’язненими в російських тюрмах.

Вона додає, що основна мета таких дій, це створити умови у в’язницях непридатними та змусити ув’язнених піти на війну в Україну. Як зазначило видання Bild у деяких регіонах Росії температура у в'язницях опускається до -35 градусів.

"У Росії є три групи населення, до яких більшість людей не відчуває співчуття, коли гинуть на фронті: полонені, меншини, які живуть у бідних регіонах далеко від Москви, і нові громадяни. Поки ці три групи воюють і гинуть в Україні, Путін може створювати ілюзію нормальності для решти населення", — пояснює Романова необхідність залучення в’язнів до війни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український дипломат розповів, з якої країни Путін почне напад на НАТО та чому.

Також "Коментарі" писали, що Медведєв пригрозив ядерною зброєю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини