Головна Новини Світ Росія Путін зробив нову заяву про "захист Донбасу" та історичну несправедливість
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін зробив нову заяву про "захист Донбасу" та історичну несправедливість

Путін раптом заговорив про так званий "захист Донбасу"

23 травня 2023, 16:45 comments8534
Поділіться публікацією:

Російський президент Володимир Путін зробив нову заяву про так званий "захист Донбасу", виправдовуючи страшну війну, яку він розпочав. Він про це заговорив, коли Росія втратила контроль над частиною територій в Бєлгородській області. Заяву Путіна традиційно цитують російські ЗМІ.

Путін зробив  нову заяву про "захист Донбасу" та історичну несправедливість

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

 У своїй заяві Путін вже традиційно повторив свою заїжджену фразу про захисти росіян, який триває нібито 9 років.  А ще очільник Кремля стверджує, що нібито Росія не почала війну, а "намагається її завершити".  Також російський президент згадав про "історичні" народи і землі.

"Нам кажуть, що Росія розпочала війну. Ні, Росія за допомогою СВО намагається припинити цю війну проти нашого народу, який через історичну несправедливість опинився за межами нашої Батьківщини", — заявив Путін.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Ситуація у Бєлгородській області: у Кремлі розповіли, що "доповіли Путіну".Речник російського президента Дмитро Пєсков повідомив, що Путіну вже доповіли про ситуацію у Бєлгородській області. За його словами,  "російські сили видавлюють диверсантів".  Про це пишуть російські ЗМІ.Пєсков традиційно намагався сказати, що все під контролем. За його словами, "Путіну вже доповіли про ситуацію в Бєлгородській області".  А ще — в "окупаційної армії РФ є достатньо сил, що видавити російських добровольців з території Росії". Окрім цього речник Путіна поскаржився, що "метою операції є відведення уваги від того, що Україна нібито втратила місто Бахмут Донецької області".  Відомо, що 22 травня 2023 року легіон "Свобода Росії" та "Російський добровольчий корпус" увійшли на територію Бєлгородської області РФ.  Росіяни звернулись до своїх співвітчизників із закликами до повалення кремлівського режиму заради "майбутнього Росії". Вони заявляють про звільнення деяких населених пунктів на російській території. 


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини