Головна Новини Світ Росія Путін зробив заяву про далекобійну західну зброю та пряму участь країн НАТО у війні в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін зробив заяву про далекобійну західну зброю та пряму участь країн НАТО у війні в Україні

Путін вважає, що застосування далекобійної зброї ЗСУ неможливе без участі військових НАТО.

12 вересня 2024, 20:10 comments1386
Поділіться публікацією:

 Президент Росії Володимир Путін заявив, що застосування українською армією західної зброї великої дальності для ударів по території Росії означатиме пряму участь країн НАТО у військових діях. За словами Путіна, використання цієї зброї неможливе без підтримки країн НАТО, зокрема супутникових даних і "польотних завдань", які, як він стверджує, можуть вводитися лише військовими альянсу.

Путін зробив заяву про далекобійну західну зброю та пряму участь країн НАТО у війні в Україні

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Путін підкреслив, що Збройні сили України вже здійснюють удари по глибині Росії, проте наголосив, що використання високоточної зброї великої дальності є "зовсім іншою історією". Він вважає, що це може бути підтвердженням прямої участі США та європейських країн у війні.

У своєму виступі Путін погрожував відповідними діями, зазначивши, що Росія буде ухвалювати рішення, виходячи з виникаючих загроз.

“Це буде означати, що США, європейські країни воюють з Росією. А якщо це так, то, маючи на увазі зміну самої суті цього конфлікту, ми прийматимемо відповідні рішення, виходячи з тих загроз, які нам будуть створюватися", — пригрозив кремлівський диктатор.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Захід закликають поставити ультиматум Путіну. Росія неодноразово заявляла про встановлення "червоних ліній", перетин яких нібито мав призвести до серйозних наслідків. Однак ці заяви залишалися лише на словах і вказували на те, що російська сторона реагує лише на силові методи, заявив в ефірі 24 каналу політтехнолог Михайло Шейтельман. За його словами, якби кремлівському диктатору Володимиру Путіну поставили жорсткий ультиматум щодо перебігу бойових дій, він би змушений був погодитися. На думку експерта, удари по території Росії зруйнували "червоні лінії" Кремля.
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини