Головна Новини Світ Росія Путін зробив заяву про ситуацію в Курській та Білгородській областях
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін зробив заяву про ситуацію в Курській та Білгородській областях

Російський диктатор Володимир Путін прокоментував ситуацію в Курській та Білгородській областях, де російські повстанці ведуть бойові дії. Він визнав, що були диверсійні атаки

15 березня 2024, 19:12 comments2243
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Путін визнав, що російські повстанці протягом останніх днів скоїли кілька диверсійних атак на прикордонних територіях. При цьому він стверджує, що "противник" зазнав втрат.

Путін зробив заяву про ситуацію в Курській та Білгородській областях

Володимир Путін

Як заявив Путін, починаючи з 12 березня і досі противник, використовуючи головним чином спецпідрозділи, "іноземних найманців і сили підтримки ЗСУ", зробив кілька спроб виходу та закріплення на території Росії. За його словами, було здійснено цілу низку диверсійно-терористичних атак — чотири на білгородському і одна на курскому напрямку.

За інформацією кремлівського диктатора, російські повстанці застосували 2500 особового складу, 35 танків, близько 40 бойових броньованих машин.

"У жодному з напрямків противник успіху не мав, скрізь відкинутий і відійшов, а точніше, втік з великими втратами",
— розмріявся Путін.

Кремлівський диктатор стверджує, що у російських повстанців нібито втрати "серед особового складу – близько 60%, за бронетехнікою – понад 50%".

Прокоментував дії російських повстанців і заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв. Він опублікував у своєму Телеграмі фотографію шибениць і заявив, що на них "бовтатимуться" винні в обстрілах російських міст.

"І там же бовтатимуться виродки, які обстрілюють мирних жителів наших міст, і з ними той, хто зображує з себе президента неіснуючої країни Латвії нікчема на прізвище Едгарс Рінкевичс..." —
написав Медведєв.

Нагадаємо, добровольці легіону "Свобода Росії", Російського добровольчого корпусу та "Сибірського батальйону" закликали представників Червоного Хреста організувати для мешканців Курської та Білгородської областей гуманітарний коридор, щоб вони могли безпечно залишити небезпечні території.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини