Головна Новини Світ Росія Путін зробив заяву про втручання у майбутні вибори в Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін зробив заяву про втручання у майбутні вибори в Росії

Путін натякнув, що демократичних виборів у Росії не буде

15 листопада 2023, 19:55
Поділіться публікацією:

Схоже, що Путін вже готується до майбутніх президентських виборів в РФ. Хоча офіційно це не підтвердив. Очільник Кремля під час зустрічі з представниками виборчих органів РФ заявив, що "держава й надалі робитиме все, щоб унеможливити будь-яке втручання у виборчі процеси в країні", повідомляє "Інтерфакс-Росія".

Путін зробив заяву про втручання у майбутні вибори в Росії

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

У своєму виступі він сказав, що рішуче будуть присікатися "спроби зовнішнього та внутрішнього втручання, тиск на виборчий процес".

"Що стосується дій держави — ми й надалі робитимемо все, щоб виключити будь-яке незаконне вторгнення в хід виборчого процесу", — сказав Путін.

 Окрім цього Путін, який прибрав усю владу до рук та багато років перебуває у президентському кріслі, заявив, що  "чесне та відкрите проведення виборів у Росії має визначальне значення для збереження внутрішньої політичної стабільності в країні".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що передвиборна кампанія Путіна пройде без теми війни в Україні. Позиційна затяжна війна, великі втрати Росії та відсутність значних перемог – це дасть Путін додатковий балів у ході передвиборчої кампанії. Саме тому у своїх заявах та виступах Володимир Путін замість обговорення ситуації на фронті він зосередиться на нібито стабільності Росії та критиці Заходу. Про війну проти України диктатор може говорити лише, якщо росіянам вдасться здобути серйозний успіх за найближчі кілька місяців. Про це йдеться в оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW). 

Посилаючись на російські ЗМІ, аналітики зазначають, що президентська кампанія має на меті представити Володимира Путіна як лідера, який зробив Росію "острівцем спокою".
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини