Головна Новини Світ Росія Путін звільнив Герасимова після бунту Пригожина: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін звільнив Герасимова після бунту Пригожина: що відомо

Путін міг звільнити Герасимова з посади командувача окупаційними військами в Україні

9 липня 2023, 21:55
Поділіться публікацією:

Опісля  маршу на  російську столицю, що  організував  очільник  ПВК "Вагнер" Євген Пригожин,  російський президент  Путін міг звільнити Валерія Герасимова з посади керівника окупаційними військами в Україні. Про це  інформує Daily Mail.

Путін звільнив Герасимова після бунту Пригожина: що відомо

Валерій Герасимов (фото з відкритих джерел)

Господар Кремля продовжив  чистки вищих військових керівників РФ і хоче  встановити тут повний контроль.

Інформацію про вивільнення Герасимова офіційно не  підтверджують, але якщо це є насправді, то  цей військовий не протримавсь на своїй посаді навіть  шість місяців.

За  інформацією  медіа, новим командувачем окупаційного військового угрупування  міг стати генерал-полковник Михайло Теплінський, що до цього був  командувачем російськими повітряно-десантними військами. Згадуваний  Герасимов міг залишитися на посаді  керівника російського Генштабу.

Ще повідомляють, що Володимир Путін міг вивільнити зі своїх посад генерал-полковника Михайла Мізінцева, що має кличку "Маріупольський різник" та генерала Рустама Мурадова, для якого став  провальним наступ на Вугледар.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський терорист Гіркін натякнув на арешт Володимира Путіна. Російський терорист Ігор Гіркін вважає, що під час майбутнього візиту Путіна до Туреччини, його можуть арештувати. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на соцмережі Гіркіна. В Кремлі сповістили, що Володимир Путін здійснить візит до Туреччини у серпні, де зустрінеться з президентом Реджепом Ердоганом.

Таким чином Гіркін відреагував на приїзд українських командирів з полку "Азов" до України, які були звільнені з російського полону та перебували у Туреччині. Згідно з озвученими раніше домовленостями українські командири мали залишатись на території Туреччини до закінчення війни, однак після приїзду Зеленського та перемовин з Ердоганом їх відпустили.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини