Головна Новини Світ Росія Російський терорист Гіркін натякнув на арешт Володимира Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський терорист Гіркін натякнув на арешт Володимира Путіна

На думку Ігоря Гіркіна Туреччина може спробувати арештувати президента Росії Володимира Путіна за рішенням Міжнародного кримінального суду.

9 липня 2023, 09:22 comments1322
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський терорист Ігор Гіркін вважає, що під час майбутнього візиту Путіна до Туреччини, його можуть арештувати. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на соцмережі Гіркіна.

Російський терорист Гіркін натякнув на арешт Володимира Путіна

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

В Кремлі сповістили, що Володимир Путін здійснить візит до Туреччини у серпні, де зустрінеться з президентом Реджепом Ердоганом.

"На місці Володимира Володимировича я б не ризикував приймати пропозицію Ердогана зустрітися з ним у Туреччині", — пише Ігор Гіркін.

Таким чином Гіркін відреагував на приїзд українських командирів з полку "Азов" до України, які були звільнені з російського полону та перебували у Туреччині. Згідно з озвученими раніше домовленостями українські командири мали залишатись на території Туреччини до закінчення війни, однак після приїзду Зеленського та перемовин з Ердоганом їх відпустили.

У Кремлі відреагували на такі дії, сказавши, що їх про це не попередили. Таким чином Гіркін очікує, що і про можливий арешт Путіна у Туреччині також не буде попереджене керівництво РФ.

аочно зростає ймовірність того, що нашого президента забудуть сповістити про майбутнє етапування в Гаагу...", — додає у повідомленні Ігор Гіркін.

Нагадаємо, що після рішення Міжнародного кримінального суду видати ордер на арешт Путіна, російський президент не виїжджав з країни, окрім Білорусі. Туреччина не ратифікувала угоду, тому рішення МКС не діє на її території.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про корисних ідіотів Путіна.

Також "Коментарі" писали, що Кремль показав запис Путіна з дівчиною. Радник міністра МВС України назвав це огидним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

PR

9 липня 2023, 09:44

Кацапский Бог, пора бы знать, что гиркин - заслуженный террорист террористического государства Эрефия. А в таких террористических сообществах мало кто умирает своей смертью, особенно если террористические "башни кремля" делят между собой власть.

Бог

9 липня 2023, 08:42

Что за тупой писака напИсал.Террорист-это укропия-убийство,причем на территории России Дугиной,журналиста в Ленинграде и т.д..


Новини