Головна Новини Світ Росія "Путін звинуватив Лукашенка у змові": стало відомо про сварку двох диктаторів
commentss НОВИНИ Всі новини

"Путін звинуватив Лукашенка у змові": стало відомо про сварку двох диктаторів

Путіна нібито сильно розлютив той факт, що дрони безперешкодно подолали повітряний простір Республіки Білорусь, а потім Пскова

31 серпня 2023, 20:20 comments2866
Поділіться публікацією:

Російського диктатора Володимира Путіна  поставили до відома про нічну атаку дронів на військове  летовище у мсті  Псков, це дуже розсердило очільника Кремля. Як інформує Telegram-канал Генерал СВР,  російський президент  терміново зв’язався з очільником  Білорусі Олександром Лукашенком.

"Путін звинуватив Лукашенка у змові": стало відомо про сварку двох диктаторів

Лукашенко і Путін (фото з відкритих джерел)

"Ще з ранку президенту доповіли, що понад двадцять безпілотних літальних апаратів, які брали участь у нічній атаці на аеродром у Пскові, нібито запущені з території України, безперешкодно подолали повітряний простір Республіки Білорусь. Це дійсно сильно розлютило Путіна і він вимагав з'єднати його з Лукашенком", — зазначають в інформації, розміщеній на каналі.

Як далі йдеться в повідомленні на каналі, під час телефонного діалогу "Путін почав висловлювати претензії та звинувачувати Лукашенка мало не в змові з українською стороною, але натрапив на бурю обурення".

"Лукашенко емоційно заявив, що його оббрехали, і що нічого подібного не було і бути не могло, що він не просто перший, але і єдиний друг і брат російському президенту і ніколи не допустив би нічого подібного, а винні у всьому, на думку Олександра Григоровича, російські військові і ФСБ, які проспали атаку, і тепер все скидають на нього. Путін не став розвивати конфлікт і отримав від Лукашенка під кінець розмови матірну критику Дмитра Медведєва, В'ячеслава Володіна, Сергія Шойгу та Михайла Мішустіна. В результаті Путін завершив розмову ще більш засмученим, ніж її починав", — завершує цю інформацію Генерал СВР.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що кремлівські пропагандисти в істериці від масштабів атаки дронівНічна атака безпілотників на російські міста стала найбільшою з початку війни. Відтак вибухи пролунали у шести російських регіонах та у тимчасово окупованому Севастополі. Загалом було зареєстровано щонайменше 12 ударів безпілотників. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини