Головна Новини Світ Росія Путін звинуватив США у вибухах на "Північних потоках"
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін звинуватив США у вибухах на "Північних потоках"

Путін знову звинуватив США

30 вересня 2022, 19:56
Поділіться публікацією:

Очільник Кремля Володимир Путін звинуватив Америку у тому, що вони начебто організували вибухи на газогонах "Північний потік-1" і "Північний потік-2". Про це він сказав, виступаючи у Кремлі.  

Путін звинуватив США у вибухах на "Північних потоках"

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Путін сказав, що США тисне на ЄС та вимагає від Європи нових санкцій, щоб забрати в РФ місце на енергетичному ринку.

"Англосаксам мало санкцій, вони перейшли до диверсій, організувавши вибухи на міжнародних газових магістралях "Північного потоку". Фактично розпочали знищення європейської енергетичної інфраструктури.І більшість європейських політиків із цим покірно погоджуються. Вони ж ясно розуміють, що США, продавлюючи відмову ЄС від російських енергоносіїв, ведуть справу до деіндустріалізації Європи, щоб повністю прибрати до рук російський ринок  ", — заявив Путін.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Путін оголосив про нову анексію частини України. Російський диктатор путін виступив 30 вересня з черговим зверненням, в якому, серед іншого, заявив про анексію нових українських територій (тимчасово окуповані частини Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей), а також вибухнув погрозами та критикою на адресу України та Заходу. Директор аналітичного центру "Політика" Микола Давидюк зазначає, що своєю заявою про подання Україною заявки на прискорений вступ в НАТО, що послідувала за підсумками засідання РНБО та після путінського звернення, президент Володимир Зеленський переграв агресора. Сьогоднішні заяви Путіна, на думку Миколи Давидюка, є демонстрацією слабкості на полі бою та спробою відігратися у полі політичних маніпуляцій та захисту ядерним щитом.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини