Головна Новини Світ Росія Путін звинуватив Україну в ударах по АЕС і пригрозив «дзеркальною відповіддю»
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін звинуватив Україну в ударах по АЕС і пригрозив «дзеркальною відповіддю»

Путін знову запустив хвилю ядерного шантажу, заявивши, що Росія може вдарити по українським АЕС

5 вересня 2024, 13:09
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін звинуватив Україну в тому, що вона начебто "б’є" по Курській АЕС. Разом з тим, він заявив, що Росія може завдавати ударів по українським АЕС. Зокрема, про це кремлівський дід заявив на пленарному засіданні Східного економічного форуму.

Путін звинуватив Україну в ударах по АЕС і пригрозив «дзеркальною відповіддю»

Володимир Путін

Зокрема, Путін назвав "дуже небезпечними терактами удари ЗСУ по Курській АЕС" і запропонував Європі "уявити наслідки дзеркальної відповіді".

"Противник атакою на Курську область намагався відволікти РФ від наступу в Донбасі, але у нього нічого не вийшло", – сказав диктатор.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що така ЗСУ на прикордонні райони Курської області нібито може стати завершальним етапом "СВО", заявив командир спецназу "Ахмат" Апті Алаудінов. За його словами, Україна нібито перекинула всі боєздатні підрозділи до російського прикордоння, через що в неї "посипалася" лінія фронту. При цьому Алаудінов чомусь вирішив, що ЗСУ не зможуть утримати захоплені в Росії території.

У той же час кремлівський диктатор Путін заявив , що головною метою так званої "СВО" є "звільнення" Донбасу, як кажуть у Росії, а насправді – повна окупація Донбасу російськими військами. За словами диктатора, Україна намагається відвернути увагу РФ від цієї мети настанням на Курщині, однак у неї нібито нічого не вийде.

При цьому в Росії заявили, що Путін вважає ядерну зброю зброєю богів і хоче її використати. Там говорять, що нібито тому він їздив в Монголію, щоб отримати благословення лам на використання ядерної зброї. Нібито таке благословення він отримав.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини