Головна Новини Світ Росія Путіна помітили з ядерною валізою в Китаї
commentss НОВИНИ Всі новини

Путіна помітили з ядерною валізою в Китаї

Росіяни вирішили знову натякнути на те, що мають ядерний арсенал

18 жовтня 2023, 15:22
Поділіться публікацією:

Після переговорів російського диктатора Володимира Путіна з головою КНР Сі Цзіньпіном у Пекіні у фотооб'єктиви потрапили російські офіцери, які йшли поряд із Путіним і несли ядерну валізу. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише "Reuters".

Путіна помітили з ядерною валізою в Китаї

Ядерна валіза Путіна

У матеріалі йдеться, що ядерна валіза традиційно носить офіцер військово-морського флоту РФ, відомий як "Чегет" (названий на честь гори Чегет у Кавказьких горах). Валіза завжди з президентом, але його рідко знімають на відео.                                       

Видання нагадує, що президент США також має подібну валізу – так звану "nuclear football". Там зберігаються коди, які глава Білого дому використовує для підтвердження справжності наказу про запуск ядерних ракет за відсутності у Вашингтоні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — перебуваючи з візитом у Китаї російський диктатор Володимир Путін вкотре розкритикував США за конфлікти, що спалахнули в різних точках світу. При цьому Путін підкреслив, що його критика спрямована не лише на адресу президента США Джо Байдена, а й у бік деяких представників американських еліт, які розучилися поважати інших. Як передає портал "Коментарі", свою заяву Путін сказав під час інтерв'ю російським пропагандистським ЗМІ, розповідаючи з усмішкою про провальну політику Заходу.

Також видання "Коментарі" повідомляло – глава Китаю Сі Цзіньпін представив свій проект "Один пояс, один шлях" як радикальну альтернативу світовому порядку, який очолює США. Російський диктатор Володимир Путін підтримав цю заяву.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини