Головна Новини Світ Росія Путіна попереджають про готовність трьох республік вийти зі складу РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Путіна попереджають про готовність трьох республік вийти зі складу РФ

Путіну показали доповідь Ради Безпеки Російської Федерації в якій передбачають можливий вихід трьох республік зі складу Росії.

23 грудня 2022, 16:20 comments19996
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президенту Росії надали черговий аналіз з Ради Безпеки РФ. В ньому повідомляється, що три республіки, які входять до складу Російської Федерації можуть залишити Росію. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російський Telegram-канал Генерал СВР.

Путіна попереджають про готовність трьох республік вийти зі складу РФ

Путін отримав доповідь про можливий розпад Росії. Фото з відкритих джерел

За повідомленням Генерала СВР президенту Росії приніс доповідь секретар Ради Безпеки Російської Федерації Микола Петрушевич.

Згідно з аналізом першою залежною від РФ територію, яка захоче вийти зі складу Росії називають Татарстан. Еліта республіки вважає, що Кремль чине тиск на них і хоче повністю забрати будь-яку суб’єктність. 23 грудня Татарстан заявив, що перейменує посаду свого президента на "глава – Раїс Республіки Татарстан". Слово "раїс" використовується в арабських країнах, що означає керівник.

Наступними в черзі згідно з доповіддю від Радбезу РФ можуть відділитись Чечня та Башкортостан. Повідомляється, що чеченці можуть отримувати необхідний бойовий досвід у війні з Україною та вивчати тактику російської армії, для кращого розуміння і ведення війни проти Російської Федерації.

За повідомленнями Генерала СВР такі події можуть стати тільки через неминучу кризу у РФ. Проте саме в цьому звіті є пункт про можливу кризу в кінці наступного року, якщо президент РФ залишиться при владі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про нещасний випадок з Путіним, який впав зі сходів у своїй резиденції. Під час цього президент Росії осоромився і медики не змогли йому надати швидку допомогу.

Також "Коментарі" писали про найбільші поразки Росії в її історії. Від Кримської битви до війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини