Головна Новини Світ Росія Путіна турбують відносини з союзниками: зібрав Радбез
commentss НОВИНИ Всі новини

Путіна турбують відносини з союзниками: зібрав Радбез

Російському диктатору доповіли про відносини з країнами ближнього та далекого зарубіжжя

14 вересня 2023, 14:34
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін 14 вересня зібрав засідання Ради безпеки, на якому хоче обговорити відносини РФ із найближчими союзниками та діалог з країнами далекого зарубіжжя. Як передає портал "Коментарі", про це пише російське пропагандистське інформагентство "ТАРС".

Путіна турбують відносини з союзниками: зібрав Радбез

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

"На порядку денному ми маємо кілька питань, вони стосуються розвитку відносин з нашими найближчими сусідами та союзниками, а також поговоримо про забезпечення інтересів Росії у відносинах з країнами далекого зарубіжжя", – заявив диктатор.

Першим перед Путіним доповідав голова Служби зовнішньої розвідки Росії Сергій Наришкін.

Читайте також на порталі "Коментарі" — зустріч у Владивостоці російського диктатора Володимира Путіна з північнокорейським диктатором Кім Чен Ином продовжує залишатися пильною увагою світової преси та експертів. Він дав зрозуміти, що його країна підтримує всі путінські рішення, у тому числі щодо війни проти України. Росія вустами глави МЗС Сергія Лаврова намагається виправдати зближення з КНДР (Північна Корея), яка перебуває під санкціями (схваленими у 2006 році та РФ) через свою ядерну програму. Українська розвідка впевнена, що Путін випрошує у Кім Чен Ина озброєння та боєприпаси, сподіваючись переламати хід війни. А в США попереджають, що КНДР чекає жорстка реакція не лише Штатів, а й усієї міжнародної спільноти, якщо та підтримає війну Росії проти України. І все-таки, схоже, зараз офіційно оформляється російсько-північнокорейський альянс. Про що це говорить? Навіщо треба бути готовими? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини